Για ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι η ΑΕΚ πέταξε βαθμούς. Για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε πως έχει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ.

Για ένα ακόμα ματς δεν καθάρισε το παιχνίδι στο διάστημα που έπρεπε, για μια ακόμα φορά δέχτηκε μια φτηνή αποβολή.

Για μια ακόμα φορά -έστω και αν έπαιζε με δέκα- ο προπονητής της ήταν ανήμπορος να την βοηθήσει από τον πάγκο.

Του Κώστα Μιαούλη

Όπως πάει το πράγμα, δεν αποκλείω η «Ένωση» να κάνει ντέρμπι ακόμα και την είσοδο στην πεντάδα, αφού χάνει πόντους με καταιγιστικό ρυθμό. Στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Άλλωστε, ο Ατρόμητος βρίσκεται μόλις τέσσερις πόντους πίσω και με ματς λιγότερο.

Η «Ένωση» έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, τηρουμένων των αναλογιών. Όμως αυτή η τρομακτική δυστοκία που παρουσιάζει δεν της επιτρέπει να μπορεί να παίρνει βαθμούς. Έχει να σκοράρει πάνω από ένα γκολ από το ματς με τον Λεβαδειακό. Κι εκεί πάνω που ο Λυμπερόπουλος έσπασε το ρόδι, ήρθε η δεύτερη κάρτα του Μανωλά να βάλει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ σε ένα ματς που μέχρι το 58ο λεπτό έπρεπε να έχει καθαρίσει, λίγο έλειψε στο τέλος να το χάσει. Πάλι καλά που ο Αραμπατζής βρέθηκε σε καλή ημέρα.

Ασφαλώς ο Κωστένογλου, εξακολουθεί να είναι εκτός λογικής στις αλλαγές του. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες και θα έπρεπε να κυνηγήσει περισσότερο και να τρέξει πιο πολύ, διάλεξε να βγάλει τον Σιαλμά και ν’ αφήσει μέσα τον Λυμπερόπουλο, ενώ στο τέλος και η έξοδος του Λεονάρντο που μπορεί να σου κάνει ένα στημένο ή μια ενέργεια για να μπει ο Τσίτας, έκλεισε μια ακόμα κακή βραδιά και για τον Κωστέ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις διορθωτικές κινήσεις που κάνει στους αγώνες.

Για τον ΟΦΗ, αυτό ήταν ένα ακόμα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Μεγάλο παράσημο για τον allenatore, να έχει φύγει με ισοπαλία από Τούμπα, Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ (με ΑΕΚ) με ισοπαλίες την φετινή χρονιά. Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στα περσινά πλέι-οφ της ανόδου και ουσιαστικά καλύπτει επάξια το κενό του Κάρολ. Εξαιρετικό και μεστό το ματς του Χρήστου Μπούρμπου, ενώ μόλις ο Σίσιτς αφέθηκε να πάει στο πλάι, έγινε η ζημιά. Ο Αναστόπουλος δυσκολεύτηκε πάρα πολύ σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια να δει τι του πάει καλύτερα, αλλά όταν αποφάσισε να αφήσει μπροστά τον Παπουλή και ν’ απελευθερώσει τον Σλοβένο, ο ΟΦΗ άρχισε να λειτουργεί πολύ καλύτερα.

Οι Κρητικοί μόνο σε καλή μέρα -ακόμα και αμυντικά που είναι το δυνατό τους σημείο- δεν βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Αλλά ακόμα κι έτσι, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να νικήσει και αυτό είναι το άκρως ανησυχητικό για την «Ένωση»…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.