Γενικότερα, μια χαρά… υπάρχει και διαπρέπει ως επιχειρηματίας.

Για την ΑΕΚ δεν υπάρχει!

Κι ας αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που συνέδεσε το όνομά του με την «Ένωση».

Ο Έλληνας μεγαλομεσίτης Γιάννης Μπεθάνης είναι όντως φίλος και συνεργάτης του Ντέμη Νικολαΐδη (σε άλλες δουλειές), ωστόσο δεν σκοπεύει να επενδύσει στην ΑΕΚ -και φυσικά δεν έχει τοποθετήσει ως… μπροστινό του τον Τούρκι Αλ Σουνταΐρι.

Το σενάριο της πρόθεσης Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία να επενδύσει στην ΑΕΚ έχει αναπτυχθεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες. Ανεξάρτητα, όμως, από το αν έχει βάση ή όχι, αυτός δεν είναι ο Γιάννης Μπεθάνης -όπως άρχισε ευρέως να φημολογείται τις τελευταίες ώρες.

Κι αυτό διότι ο πετυχημένος μεγαλομεσίτης αποτελεί όντως φίλο και συνεργάτη του Ντέμη Νικολαΐδη (σε δουλειές άσχετες με το ποδόσφαιρο), αλλά δεν προκύπτει από πουθενά πρόθεσή του να επενδύσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ με σημαντικά ποσά, αλλά και άντληση ρωσικών κεφαλαίων για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πολλώ δε μάλλον δεν έχει τοποθετήσει ως «μπροστινό» τον Τούρκι Αλ Σουνταΐρι (όπως υποστηρίζει το σενάριο που κυκλοφορεί) προκειμένου να δανείσει ο ίδιος τα 2 εκατ. ευρώ και να μείνει κρυφή η ταυτότητά του.

Κι αυτό διότι, ανεξάρτητα από το σενάριο Μπεθάνη, είναι πέρα για πέρα υπαρκτή η πρόθεση του Άραβα να διευκολύνει αρχικά την ΠΑΕ, αλλά και να επενδύσει έπειτα -υπό πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις- σε αυτή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.