Χωρίς τους Μπάρκογλου και Βενέτη η Κέρκυρα θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να διεκδικήσει το εισιτήριο για τη φάση των ημιτελικών, κόντρα στον Αστέρα. Στη διάθεση του προπονητή των Φαιάκων τέθηκε ο Ερίθε.

Με μία προπόνηση και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ύστερα από τις δύο συνεχόμενες νίκες –κόντρα στη Δόξα Δράμας- οι Φαίακες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίσει στους Μπάρκογλου, Τσίγκα και Βενέτη, με τον τελευταίο να έχει υποστεί θλάση και να μένει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 10 με15 ημέρες.

Στο πρωινό πρόγραμμα, στο οποίο οι παίκτες αφιερώθηκαν κυρίως στις στημένες φάσεις και την τακτική, ο Μιχάλης Μπουκουβάλας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Οι 18 εκλεκτοί του Ισπανού τεχνικού είναι οι εξής: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Μαρτίν, Γκουστάβο, Όσμαν, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Σακελλαρίου, Ζιάμπαρης, Αγρίτης, Ιωάννου, Κοντοδήμος, Βιόπουλος, Καραλής, Μίχος, Καλαντζής, Ερίθε και Γραμμόζης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube