Στη διάθεση του Χάβι Γκράθια για την αναμέτρηση της Κέρκυρας κόντρα στη Δόξα Δράμας -για τη 22η αγωνιστική- τέθηκε μετά τον Γκουστάβο και ο Χουάν Μαρτίν, ο οποίος επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ελπίδες να αγωνιστεί με τους «μαυραετούς» έχει και ο Μπάρκογλου.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Χάβι Γκράθια, καθώς είδε στην προπόνηση της Παρασκευής (17/2) μετά τον Γκουστάβο και τον Χουάν Μαρτίν να επανέρχεται σε φουλ ρυθμούς και να δηλώνει «παρών» για την αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα Δράμας.

«Αγώνα δρόμου» για να προλάβει το ματς με τους «μαυραετούς» κάνει ο Μπάρκογλου, ο οποίος έκανε τρέξιμο ύστερα από το διάστρεμμα που… αποκόμισε στο Καυτανζόγλειο.

Στο μεταξύ, ο Μπουκουβάλας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα με μπάλα, ενώ ο Ηλιάδης ξεκίνησε θεραπεία για την θλάση που έχει υποστεί στο δικέφαλο.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε -κυρίως- τακτική και ασκήσεις με την μπάλα, ενώ η προετοιμασία της Κέρκυρας, για την αναμέτρηση κόντρα στη Δόξα, ολοκληρώνεται το Σάββατο με μία πρωινή προπόνηση, όπου στη συνέχεια ο Χάβι Γκράθια θα ανακοινώσει και την αποστολή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube