Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ της προηγούμενης βδομάδας όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο του N’JOY UNI-Leagueτης πόλης της Αθήνας και με δεδομένο ότι αυτές τις μέρες μόνο αναβολές διεξάγονται, θα περιοριστούμε στην αναφορά κάποιων μεμονωμένων αγώνων και ομάδων που μας εντυπωσιάσαν! Βόμβα μεγατόνων στο Α όμιλο με τους τελευταίους Κομμωτές να νικούν άνετα 6-4 την πρώτη και αεράτη Only Pro!

Οι πρώτοι έχοντας ακόμα 3 παιχνίδια μπορούν βάσιμα να ελπίζουν είτε σε ένα καλό πλασάρισμα στο Κύπελλο, είτε ενδεχομένως και στην 4η θέση που οδηγεί στο πρωτάθλημα!

Στον Ζ όμιλο, μεγάλο παιχνίδι και ισοπαλία 4-4 ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, την Ramrod 2 και την CSKA Psofias. Ας μην ξεχνάμε πως και οι δύο είχαν βρεθεί πέρσι στην Τελική Πανελλήνια Φάση και φέτος οι στόχοι δεν αλλάζουν.

Όσον αφορά τις ομάδες που συνεχίζουν να έχουν το απόλυτο σε τουλάχιστον 5 παιχνίδια, αυτές είναι οι Greyhounds 2, το Πτυχίο στα 30, η Vroma FC, η Λούκυ Λούκ και η Real Math. Υπάρχουν ακόμα βέβαια 3-4 ομάδες χωρίς απώλειες βαθμών αλλά υπολείπονται τουλάχιστον 3παιχνίδια τους, οπότε θα αναφερθούμε εν καιρώ με πιο ασφαλή συμπεράσματα!

Στα χορηγικά θέματα αυτή τη φορά θα αναφερθούμε σε έναν υποστηρικτή που συνεχίζει για 2η συνεχόμενη σεζόν να στέκεται στο πλευρό της διοργάνωσης. Και εννοείται πως η ΦΑΓΕ με το Ν’JOY έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες εταιρίες που έχοντας το ρόλο του υποστηρικτή διατελούν πολύ σημαντικό έργο για την διοργάνωση.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει λοιπόν η ΑΝΕΚ LINES που αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την ευαισθητοποίησή της σε διοργανώσεις και events που άπτονται της νεολαίας. Η ΑΝΕΚ LINES που ταξιδεύει τους φοιτητές μέσα στην διοργάνωση αλλά και έξω από αυτή είναι η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης και ήταν και παραμένει πρωτοπόρα και κυρίαρχη στο χώρο της ακτοπλοΐας.

Διαθέτει τα πιο σύγχρονα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία που προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στις γραμμές εσωτερικού, όσο και στις γραμμές που συνδέουν την Ελλάδα με την Ιταλία. Επιπλέον, ο σύγχρονος και άριστα εξοπλισμένος στόλος της φημίζεται για την ασφάλειά του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube