Με τους Ανέστη Αγρίτη και Γκουστάβο να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο. Ο Γκράθια δουλεύει πάνω στην ψυχολογία από την στιγμή που οι Φαίακες δεν πήραν βαθμό κόντρα στον ΠΑΣ, έτσι ώστε να δουν τον αγώνα με τους Περιστεριώτες ως τελικό αφού οι μπελάδες παραμονεύουν.

Οι Επτανήσιοι βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη μαζί με Λεβαδειακό, Γιάννινα και Παναιτωλικό και κάθε ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι τεράστιας σημασίας για εκείνους.

Ο Χάβι Γκράθια ετοιμάζει τους παίκτες του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και βασικό για εκείνον είναι η απόκτηση καλής ψυχολογίας. Αυτό θα γίνει μόνο αν η «γκέλα» με τον ΠΑΣ βγει από το μυαλό των ποδοσφαιριστών και αυτό προσπαθεί ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Γκουστάβο έκανε τρέξιμο ύστερα από μία εβδομάδα ενώ ο Αγρίτης δεν ακολούθησε το πρόγραμμα που έκανε η υπόλοιπη ομάδα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μπάλα αλλά ατομικό. Η αυριανή μέρα περιλαμβάνει μια προπόνηση στον Πλάντραφο το πρωί (11:00).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube