Το απόγευμα της Κυριακής (5/2) στην κατάμεστη Αίθουσα Μάνος Λοΐζος της Νίκαιας ο A.O Ιωνικός Νικαίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία των αθλητών του από τα τμήματα μπάσκετ, υδατοσφαίρισης, κολύμβησης και σοφτμπολ. Την παράσταση όμως έκλεψε η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη, του μεγαλύτερου αθλητή που πέρασε από το σύλλογο της Νίκαιας.

Tην τελετή τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση ο δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων του Ιωνικού, τοπικοί παράγοντες, παλαίμαχοι αθλητές του Συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου του ΓΓ του ΠΣΑΚ Κ. Αλεξανδρίδη και του ΓΓ του ΣΕΠΚ Θ. Μπολάτογλου, κλπ.

Ο λόγος δόθηκε στον Π. Γιαννάκη ο οποίος πολύ συνοπτικά μίλησε για τη σημασία και το ρόλο της αφοσίωσης, της προσπάθειας και της συνέπειας σε όποιον τομέα ασχολείται ο άνθρωπος και πόσο μάλλον στον αθλητισμό.

Ακολούθησε μία σύντομη ανασκόπηση από τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Ιωνικού, κ. Τ. Αριστειδόπουλο των πεπραγμένων σε όλα τα τμήματα μέχρι και η καθιερωμένη βράβευση από τον Ερασιτέχνη Ιωνικό, των αθλητών του που διέπρεψαν εκπαιδευτικά και πέτυχαν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, με τον Π. Γιαννάκη να συνομιλεί με την ανδρική ομάδα του Ιωνικού ανταλλάσσοντας απόψεις για αγωνιστικά θέματα και βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες με φίλους της ομάδας και λιλιπούτειους θαυμαστές του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube