Την αισιοδοξία πως η Κέρκυρα θα πετύχει τον στόχο της και θα παραμείνει στην Σουπερλίγκα εξέφρασε ο Χάβι Γκράθια. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως «κλειδί» για τους Φαίακες είναι να συνεχίσουν να βελτιώνουν την εικόνα που παρουσιάζουν στα τελευταία ματς ενώ πρέπει να δουλέψουν ακόμα περισσότερο στον τομέα της τελικής προσπάθειας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «Νοva» ο Χάβι Γκράθια:

«Ξέρουμε ότι είναι ένα ματς που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε την ομάδα που είναι ακριβώς πάνω από εμάς στην βαθμολογία. Όταν ήρθα μετά την 7η αγωνιστική με δύο βαθμούς θα υπέγραφα ότι θα είμαστε σε αυτή την κατάσταση που είμαστε και να έχουμε αυτή την επιλογή. Με νίκη το Σάββατο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουμε.

Θεωρώ ότι "κλειδί" για μας είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για να βελτιωθούμε. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, με μεγάλη ένταση μέσα στο παιχνίδι και με την βοήθεια του κόσμου μας ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε στον τομέα του σκοραρίσματος και πολλές φορές αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των ομάδων στο ποδόσφαιρο, αυτή η αποτελεσματικότητα και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Με λίγη τύχη θα πάρουμε τη νίκη που θέλουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube