Με μία πρωινή προπόνηση στον Πλάντραφο ξεκίνησε την Τρίτη, μετά το ρεπό της Δευτέρας, η προετοιμασία της Κέρκυρας για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το πρόγραμμα της ημέρας υπήρξε ιδιαίτερα δυνατό, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ικανοποιώντας τον Χάβι Γκράθια.

Απών ήταν ο Χουάν Μαρτίν, ο οποίος εξασφάλισε μονοήμερη άδεια, καθώς έπρεπε να απουσιάσει για προσωπικούς λόγους, όπως και ο Λευτέρης Σακελλαρίου, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ίωση και ήδη του έχει χορηγηθεί η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Επίσης, ο Ανέστης Αγρίτης ακολούθησε ατομικό, λόγω μιας τενοντίτιδας που «κληρονόμησε» στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Η προετοιμασία των νησιωτών θα συνεχιστεί την Τετάρτη με μια πρωινή προπόνηση στον Πλάντραφο.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Φαίακες την ίδια μέρα ενημερώνουν για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον «Αγιαξ της Ηπείρου».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται τα εισιτήρια του σαββατιάτικου (4/2) αγώνα του ΑΟ Κέρκυρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17.15) στο ΕΑΚ, για την 20η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά, ανά θύρα, τιμώνται ως εξής:

>ΘΥΡΕΣ 4-5 (μικρή εξέδρα): 10 ευρώ
>ΘΥΡΕΣ 2-3: 20 ευρώ
>VIP: 40 ευρώ

Η διάθεσή τους θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του ΑΟ Κέρκυρα στη Σαμάρα 22 (10.00 – 15.30) και τις Αλυκές Ποταμού (10.00 – 18.30), ενώ την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube