Με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την αναζήτηση βαθμών που θα τη διατηρήσουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, η Κέρκυρα θα φιλοξενηθεί στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (28/1, 17:15). Στη μάχη των βαθμών αναμένεται να ριχτούν οι νεοαποκτηθέντες και των δύο ομάδων.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.

Πανιώνιος

Ντεμπούτο με την φανέλα του Πανιωνίου αναμένεται να κάνει στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα ο νεοαποκτηθείς Ζαν Ζακ Πιέρ. Κανονικά και Σιόβας.

Ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ανακοίνωσε στους παίκτες του τους «εκλεκτούς» για το παιχνίδι με την Κέρκυρα το Σάββατο.

Αυτοί είναι οι: Σιδεράκης, Πόγκασιτς, Πετκάκης, Κούρντι, Ρόκας, Κούρος, Πιέρ, Κουλουχέρης, Σιόβας, Αυλωνίτης, Ρόβας, Ομο, Σάμαρης, Αμπντουλάγιεφ, Γουνδουλάκης, Σκέμπρι, Μιλοβάνοβιτς, Κούτσι, Σταυροθανασόπουλος, Μενδρινός.


Κέρκυρα:

Ύστερα από τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας στην 18η αγωνιστική – που βοήθησε την Κέρκυρα να αναρριχηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού- οι Φαίακες θα… ταξιδέψουν στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο με σκοπό να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, δεδομένου ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού στη διάθεσή του τέθηκαν οι Γκαλίνοβιτς (έλειπε για προσωπικούς λόγους) και Γραμμόζης.

Μάλιστα, ο Ισπανός είδε με χαρά τον νεοαποκτηθέντα, Γιον Ερίθε, ετοιμοπόλεμο με αποτέλεσμα να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Η αποστολή: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μίχος, Γκουστάβο, Βενέτης, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Σακελλαρίου, Ερίθε, Όσμαν, Ηλιάδης, Γραμμόζης, Αγρίτης, Γιάντσης, Ιωάννου, Τσίγκας, Μαρτίν, Καλαντζής, Μπάρκογλου.

Προϊστορία:
2006-2007: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΚΕΡΚΥΡΑ, 3-1
2010-2011: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΚΕΡΚΥΡΑ, 0-1

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube