Τα άσχημα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θέλει να αφήσει πίσω του ο Παναιτωλικός, ο οποίος υποδέχεται (15:00 Novasports 3) την Κέρκυρα στο Αγρίνιο, έχοντας πολλές απουσίες. Από την άλλη πλευρά χωρίς δύο βασικούς (Γκαλίνοβιτς και Βενέτη) προετοιμάστηκαν οι Φαίακες. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Παναιτωλικός:

Αντιμέτωπος με την κακή του ψυχολογία αρχικά και στη συνέχεια με την Κέρκυρα θα έρθει ο Παναιτωλικός. Ο Μπάμπης Τεννές και οι παίκτες του θέλουν να αφήσουν τα άσχημα αποτελέσματα πίσω και θα το προσπαθήσουν κόντρα στους Φαίακες. Εκτός θα είναι οι Κουτρομάνος, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Ετζεγκλέλε, Ρότσα, όπως και οι νεαροί Μπαμπανιώτης, Σμίλτος και Μεταξούλης.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπλάζιτς. Δεξιά ο Παλαιολογος, αριστερά ο Άντι και κεντρικό δίδυμο οι Ντολεζάι και Κούσας. Στον άξονα θα είναι οι Μητρόπουλος, Σιόντης και Μουμίν, ενώ οι Καμαρά, Καραμαλίκης και Μπουμάλ στην επίθεση.

Η αποστολή: Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Καπνόπουλος, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Ζέρης.

Κέρκυρα:

Να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα θέλει η Κέρκυρα, ύστερα από την ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής… πονοκεφαλιάζουν τον προπονητή των Φαιάκων, Χάβι Γκράθια.

Σημαντική απουσία για την ομάδα της Κέρκυρας είναι αυτή του Μάριο Γκαλίνοβιτς, που αναχώρησε για την Κροατία για προσωπικούς λόγους. Τη θέση του Κροάτη τερματοφύλακα αναμένεται να πάρει ο Τζάστιν Χάμπερ, ο οποίος ωστόσο έχει επιστρέψεις στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Επιπλέον, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, ούτε τον Τάσο Βενέτη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Χάμπερ, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Σακελλαρίου, Χαμπλ, Όσμαν, Ηλιάδης, Γραμμόζης, Καλαντζής, Γιάντσης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Μαρτίν, Ιωάννου, Βιόπουλος, Ζιάμπαρης, Τσίγκας.

Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα, Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube