Τις καλύτερες απαντήσεις στην ερώτηση «τι σημαίνει Ολυμπιακός» που είχε κάνει στους οπαδούς της ομάδας την Πρωτοχρονιά δημοσιοποίησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

«Με αφορμή την νέα χρονιά, σας ρωτήσαμε μέσω της επίσημης σελίδας μας στο facebook (www.facebook.com/OLYMPIACOS.F.C.Official), τι σημαίνει για εσάς Ολυμπιακός!

Οι απαντήσεις σας πολλές και συγκινητικές!

Σας παρουσιάζουμε μερικές από αυτές... καλή χρονιά σε όλους σας και πάντα επιτυχίες στην ομάδα μας!


Poly Olympiakara - Ο Ολυμπιακός είναι ιδανικό... πιο σταθερός παράγοντας στη ζωή μου! Έχω δει ιδεολογίες, κράτη, οικονομίες, έρωτες, φιλίες, οικογένειες να καταρρέουν... ο Ολυμπιακός όμως παραμένει ψηλά!

Παντελής Λιτσαρδόπουλος - Ο Θρύλος έιναι η έκτη αίσθηση...

Konstantina Aigaleo - Για μένα ο Ολυμπιακός είναι τα πάντα και σε καθηλώνει κάθε στιγμή!!!

Helias Antoniou - Όμορφες Κυριακές και άδεια καλοκαίρια...

Alexandra Osfp - Χαρά, περηφάνια, ένα από τα σπουδαιότερα κομμάτια της ζωής μου!

Spiros Stathopoulos - Ολυμπιακός είναι να είσαι πιτσιρικάς, να μην έχεις λεφτά να αγοράσεις μια φανέλα του θρύλου αλλά να βάφεις με κατακόκκινη πασχαλινή μπογιά μια άσπρη, που και εσύ σαν παιδάκι όλη μέρα ποδόσφαιρο παίζεις, έτσι για να αισθάνεσαι την ομάδα σου!!! Και το χειρότερο;;; Να μην βγαίνει από το πετσί σου η κατακόκκινη μπογιά αλλά να μην σε νοιάζει, να φωνάζεις Ολυμπιακάρα έως το πετσί!!! "Αληθινό γεγονός"

Ιωαννης Κοζυρης - Ολυμπιακός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Για αυτό το να είσαι Ολυμπιακός δεν περιγράφεται, δεν υπάρχουν λόγια. Είναι πάνω από μια ιδέα.

Kostas Kaminia - Τρόπος ζωής, θρησκεία, οικογένεια, κάτι μαγικό, ιδέα, αρρώστεια που δεν γίνεται καλά, πόρωση, αιώνιος έφηβος, καμάρι, τιμή, δόξα, περηφάνια!!!

Dim Gman - Πάθος, δύναμη, υπερηφάνεια, δόξα

Haris Tsoulas - Zωή, πάθος, αγάπη, υπερηφάνεια, ομάδα, ιδέα, ο εαυτός μου ο ίδιος, θρησκεία, λιμάνι, δαφνοστεφανωμένος έφηβος, ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, δόξα

Costas Virvilis - Φιλοσοφία, τρόπος ζωής, πνεύμα νικητή, πάντα πρώτος, καλύτερος, πάθος, αγαπημένο χρώμα, δέος, πρωταθλητής, αιώνιος έφηβος, ιστορία, προσωπικότητα, επιβλητικότητα, λαοφιλέστερος... και άλλες 36+1 όμορφες και θετικές σκέψεις!

Ioanna Benou - Ότι και το οξυγόνο. Ζωή!!!

Billys Naoumidis - Τα πάντα...

Kanenas Ashmos - Ιδέα, όραμα, πίστη, λατρεία, στάση ζωής... "αδέλφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε" γιατί "είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό" να ζήσω "ένα όνειρο τρελό, να φέρουμε το ευρωπαϊκό"

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΡΑΣ - Το άλλο μου μισό...

George Balamotis - Κάτι παραπάνω από ομάδα...

Spilios Fl - Ολυμπιακός για εμένα είναι τα πάντα (πάντα είναι όλη μου η ζωή, δεν ζω χωρίς αυτόν, δεν χάνω αγώνα, είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα, αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσα να ζω)

Prokopis Panaretos - Κάθε χτύπος της καρδίας μου

Parnos Konstantinos - Μπέσα πειραιώτικη, ομάδα του λαού, το χρώμα της κάθε Κυριακής, ένα με την εργατούπολη του Πειραιά...

Nikos Tselios - Κάτι μαγικό, απλά...

Antwnis Gk - Λόγος για να ζεις...


Για να δείτε όλες τις απαντήσεις πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ