Χαμόγελα για τον Νίκο Κωστένογλου επεφύλασσε η προπόνηση της Πέμπτης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον Φαμπιάν Βάργκας να προπονείται κανονικά, να «βγάζει» το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα και να τίθεται στην διάθεση του ενώ επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά την άδεια που είχαν πάρει οι Χοσέ Κάρλος και Χουάν Κάλα.

Μπορεί το διοικητικό κομμάτι της ΑΕΚ να «κρέμεται» από μία κλωστή αλλά το κλίμα στην ομάδα παραμένει ενωτικό. Και παρά το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές παραμένουν απλήρωτοι, τα δίνουν όλα στις προπονήσεις έτσι ώστε να διατηρήσουν την Ένωση σε τροχιά τίτλου. Η ήττα από τον Ατρόμητο δεν πτοεί το ηθικό των παικτών ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε όμως σήμερα τα χέρια του να λύνονται αφού ο Φαμπιάν Βάργκας συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση ενώ οι Κάρλος και Κάλα επέστρεψαν από την άδεια τους και έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Απών από την προπόνηση ήταν ο Νίκος Εγγλέζου, ο οποίος ήταν άρρωστος.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17.00, ενώ προπόνηση υπάρχει και το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν στις 11 το πρωί και την Πρωτοχρονιά στις 12 το μεσημέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ πήγε να δειπνήσει στη Βάρη, στο πλαίσιο του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.