Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του www.sport-fm.gr στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του «Hangover Part II» σε dvd.

Οι 5 νικητές που κερδίζουν ένα από τα 5 dvd είναι οι:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΜΩΝΕΤΑΤΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΕΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Τα δώρα μπορείτε να τα παραλάβετε από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 (Δαβάκη 58, Καλλιθέα, 2ος Όροφος, 09:00 - 21:00) από τις 3 Ιανουαρίου 2012.

Καλή διασκέδαση!

The Hangover Part 2

«Η ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!» – Shawn Edwards, FOX TV
«ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ, ΚΩΜΙΚΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ.» – Paul Perrello, METRO NETWORKS
Οι Φιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), Στου (Εντ Χελμς), Άλαν (Ζακ Γαλυφιανάκης) και Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα) ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϊλάνδη για τον γάμο του Στου. Τι μπορεί να πάει στραβά; Η εκρηκτική συνέχεια της βραβευμένης ταινίας του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς αποδεικνύει περίτρανα πως μπορεί ότι έγινε στο Βέγκας να έμεινε στο Βέγκας, αλλά αυτό που θα γίνει στην Μπανγκόγκ ξεπερνά κάθε φαντασία!

Η ταινία “The Hangover Part II” είναι η συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του 2009 του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς, που γράφτηκε στην ιστορία ως η κωμωδία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών (στην κατηγορία των R rated ταινιών) και απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ. Οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης και Τζάστιν Μπάρθα επιστρέφουν στους γνώριμους από την πρώτη ταινία ρόλους, όπως και οι Τζέφρι Τάμπορ, Κεν Τζέονγκ και Μάικ Τάισον. Ο Φίλιπς για ακόμα μια φορά κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ συνυπογράφει το σενάριο με τους Σκοτ Άρμστρονγκ (“Starsky & Hutch”) και τον Γκρεγκ Μάζιν (“Scary Movie 4”). Τα γυρίσματα της ταινίας “The Hangover Part II” ολοκληρώθηκαν στο Λος Άντζελες και στην Ταϊλάνδη.

Δείτε το trailer



Στοιχεία Δίσκου: Disc One/Dual Layer Format
Κυκλοφορία: 16/12/2011
Γλώσσες: English
Υπότιτλοι: English , Ελληνικά
Οθόνη/Aspect Ratio: 16:9 / 2.40:1
Ήχος: Dolby Digital 5.1
Με ξεκαρδιστικό αφιέρωμα στις αστείες σκηνές!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube