Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη για το Κύπελλο, συμπεριλήφθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μιραλάς προκειμένου να ξεκουραστεί.

Ο Αργεντινός μέσος επιστρέφει στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για πρώτη φορά μετά το ματς με τον Παναιτωλικό για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και θα ενισχύσει την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» στο αυριανό παιχνίδι για τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πιερικό.

Ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών αποφάσισε αντίθετα να αφήσει εκτός μάχης τον Κέβιν Μιραλάς, προκειμένου να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια, όπως και τους Μανιάτη, Φετφατζίδη ενώ δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Κοστάντσο. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Μέλμπεργκ, Μακούν οι οποίοι έχουν άδεια και απουσίαζαν και από την προπόνηση αλλά και ο Χολέμπας που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και δεν προπονήθηκε. Για πρώτη φορά στους "εκλεκτούς" των Πειραιωτών είναι και ο Δασκαλάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Δασκαλάκης, Μέγερι, Τοροσίδης, Χαβίτο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Βαλεριάνος, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαυρωτάς: «Ορόσημο για τη συνύπαρξη οπαδών ο τελικός του Kυπέλλου»

Στις 2 Οκτωβρίου η κλήρωση των επόμενων φάσεων του Κυπέλλου - Θα βγει και ο τυπικά γηπεδούχος του τελικού

Με τον Εθνικό ο Άρης στην 4η φάση του Κυπέλλου - Λεβαδειακός-Ατρόμητος και ΟΦΗ-Παναιτωλικός τα πιο δυνατά ζευγάρια!

Αποκλείστηκε στα πέναλτι ο Ηρακλής, πρόκριση από τα 11 βήματα για Ζάκυνθο!

Η Παναχαϊκή πέταξε εκτός Κυπέλλου την Καλαμάτα - Πρόκριση θρίλερ για Πανιώνιο, έκανε την έκπληξη ο Απόλλων Κρύας Βρύσης!

Γκολ-αλητεία από Πλατέλλα, έστειλε την μπάλα συστημένη στο δεξί «παραθυράκι» της Αναγέννησης Άρτας!

Οριακή πρόκριση για Κηφισιά και ΑΕΛ - Πέταξε εκτός την Ηλιούπολη ο Καμπανιακός

Την Τρίτη η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας - Οι ομάδες που θα συμμετέχουν

Πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο η Νέα Ιωνία - Τα ζευγάρια της 3ης φάσης

Άνετα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η Ηλιούπολη με πρωταγωνιστή τον Μάνο