Μην χάσετε το Σπορ-Σκορ-Ρεκόρ (18.00, ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη:

Την πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε «Τζίγγερ» και Άραβες για το deal μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου το οποίο κατατέθηκε χθες στην Βουλή.

Πλάνα από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παικτών του Ολυμπιακού και τις δηλώσεις με νόημα του Γιάννη Μώραλη για πιθανές μεταγραφές των «ερυθρόλευκων» τον Γενάρη.

Οι «κιτρινόμαυρες» ελπίδες για δικαίωση στην διαμάχη για Ψωμιάδη και πως προέκυψε η αναβολή της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΠΑΕ ΑΕΚ ύστερα από πρωτοβουλία των παικτών.

Την ευ όλης της ύλης Σ/Τ του Θοδωρή Ζαγοράκη για τα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την δύσκολη νίκη του ΠΑΟ απέναντι στο Μαρούσι ( 93-84) στο ΟΑΚΑ, την επίσκεψη της ΑΕΚ στο ίδρυμα «Ελπίδα» και τις δηλώσεις του πρόεδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλιεβιτς.

Ρεπορτάζ από το πρωτάθλημα Νέων στο ποδόσφαιρο και την αγωνιστική δράση σε Πόλο, Βόλεϊ, Χάντμπολ αλλά και την εκδήλωση από την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας των πρώτων χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων.

Πως η Μπράγκα «γύρισε» το ματς με την Ολαένσε ( 3-4) στην Πορτογαλία, τον Άσο της Πεσκάρα απέναντι στην Σαμπντόρια και όλα τα γκολ από την χθεσινή βραδιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube