Διανύουμε τον αιώνα της εξειδίκευσης και της αλματώδους ανάπτυξης της τεχνολογίας. Ο Web Designer έχει καλλιτεχνική ευαισθησία και εξειδικευμένες γνώσεις. Στα χέρια του, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής γίνεται "δημιουργικό μολύβι", που μετατρέπει την αρχική ιδέα, σε εικόνα.

Στη λογική της προσφοράς του απαραίτητου «συστατικού» της άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης, που είναι η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ υψηλού Ακαδημαϊκού Επιπέδου, η CARIERRA Business-Computing School προσφέρει μείωση διδάκτρων της τάξης του 50% σε ευπαθής ομάδες του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα:
- Σε πολυτέκνους (προσκομίζοντας την κάρτα πολυτέκνων)
- Σε ανέργους ( προσκομίζοντας την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ)
- Σε φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ ( προσκομίζοντας το φοιτητικό πάσο )
- Σε επαγγελματίες
- Σε σπουδαστές δημοσίων – ιδιωτικών ΙΕΚ, Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών

Η CARIERRA Business-Computing School, προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης πρωινών και απογευματινών τμημάτων συνολικής διάρκειας 24 εβδομάδων ( μόνο με 6 ώρες διδασκαλίας ανά εβδομάδα), πρακτική εξάσκηση σε επαγγελματικούς χώρους και διδασκαλία από επαγγελματίες με εμπειρία από την αγορά εργασίας.

Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις και ταχύρυθμα προγράμματα speed courses: Graphic Design, AUTOCAD, 3D STUDIO MAX, IT Administrator

Επιπλέον, κάθε σπουδαστής της CARIERRA Business-Computing School, με την εγγραφή του, αποκτά πρόσβαση σε 140 ακαδημαϊκά σεμινάρια, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL.

www.carierra.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube