Ένα απόγευμα αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο θα ζήσουν οι επισκέπτες του καταστήματος INTERSPORT Σπάτων την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, με ένα εορταστικό event που θα διοργανώσει η INTERSPORT, με την PUMA και το ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό απόγευμα που ετοιμάζεται στο νέο κατάστημα INTERSPORT στα Σπάτα, προσκεκλημένοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Τοροσίδης, Γιώργος Καραγκούνης και Νίκος Γεωργέας.

Τους προσκεκλημένους θα υποδεχθούν σε live εκπομπή του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Γιάννης Θειακός, από τις 18:00 έως και τις 20:00.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε football shooting game και να κερδίσουν δώρα, παίζοντας στο ειδικά διαμορφωμένο mini football corner του καταστήματος INTERSPORT Σπάτων.

Περισσότερες πληροφορίες: www.intersport.gr

Η INTERSPORTATHLETICS Α.Ε.Ε. είναι μέλος του Ομίλου FOURLIS. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το Σεπτέμβριο του 2000 και σήμερα έχει δίκτυο 37 καταστημάτων πανελλαδικά. Μέλη του Ομίλου FOURLIS είναι επίσης η INTERSPORT Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Κύπρου και Τουρκίας, με σύνολο 77 καταστημάτων σήμερα. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η INTERSPORT είναι η νούμερο 1 αλυσίδα αθλητικών ειδών, με παρουσία σε 40 χώρες, δίκτυο 5.300 καταστημάτων και τζίρο που το 2010 ξεπέρασε τα 10 δις Ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube