Προτεραιότητα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση ενός αμυντικού, αν τελικά αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται ο Νταμιέν Πλεσί και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Επίσης, εκτός των πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Χρήστος Μελίσσης και ο Σωτήρης Λεοντίου, οι οποίοι έχουν τεθεί στο περιθώριο από το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, η Ντονκάστερ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πλεσί και οι «πράσινοι» δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν ακόμη και με τη μορφή δανεισμού.

Αν η αγγλική ομάδα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της, τότε θεωρείται σίγουρο ότι ο Γάλλος χαφ θα αποχωρήσει και το «τριφύλλι» θα γλιτώσει περίπου 250.000 ευρώ που ήταν να εισπράξει ο παίκτης μέχρι το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να απαλλαγούν από τα συμβόλαια του Μελίσση και του Σεϊταρίδη, ώστε να μαζευτεί ένα ποσό και να δοθεί σε έναν ή δύο που θα αποκτηθούν τον Ιανουάριο.

Αν τελικά υπάρχουν χρήματα για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, τότε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα πρότεινε να έρθει ένας κεντρικούς αμυντικός – όχι πάνω από 30 ετών - με εμπειρίες και παρουσιάζει ήδη να έχει κάποια ονόματα στο μυαλό του.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Φερέιρα

Με δύο αλλαγές θα παρατάξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον Παναθηναϊκό στο αυριανό (17:15) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να βάλει τους Καντέ-Μαρίνο στις θέσεις των Σαριέγκι-Βύντρα αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, δεν θα υπάρξει άλλη αλλαγή.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μαρίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλος. Στο κέντρο θα παίξουν ο Κατσουράνης και ο Σιμάο, έχοντας στα πλάγια τον Κουίνσι και τον Ζέκα (είπε στον προπονητή ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Λέτο και ο Κλέιτον, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να παίξει ο Ρούντολφ.

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα του Αλ Σαούντ και αν δεν είναι άμεσες, τότε ίσως ενεργοποιηθεί η δική του πρόταση για ανάληψη του μάνατζμεντ μαζί με άλλους επιχειρηματίες για τέσσερα χρόνια. Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική.

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους του ότι δεν έχει πάρει εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, άρα δεν μπορεί κανένας να πάει οργανωμένα στο γήπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ