Η 1η αγωνιστική του N’JOY UNI-League ξεκίνησε σε όλες τις πόλεις και ο ενθουσιασμός στις τάξεις των παιχτών ήταν άπλετος! Άλλωστε η αγωνιστική απραξία αρκετών μηνών (από το Μάιο) οδήγησε σε παιχνίδια με ακόμα μεγαλύτερο πάθος.

Αυτό το γεγονός από μόνο του ήταν αρκετό για να μην έχουμε πολύ μεγάλα σκορ ούτε και μεγάλες διαφορές καθώς οι ομάδες έμπαιναν στο γήπεδο και ακόμα κι αν θεωρητικά ήταν πιο αδύναμες, με όπλο τους την άγνοια κινδύνου, τα έδιναν όλα και ήταν αξιοπρεπείς.

Στην Αθήνα μάλιστα αναμένεται η 2η αγωνιστική ενώ στις πόλεις της περιφέρειας οι υποχρεώσεις των ομάδων ξεκίνησαν από Τετάρτη. Ο δρόμος για την Τελική Φάση είναι μακρύς αλλά πλέον οι ομάδες έβαλαν τους τροχούς τους στις ράγες και οδηγούνται με αυτόματο πιλότο!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στην Θεσσαλονίκη καθώς θα έχουμε εκ των πραγμάτων νέα τάξη μετά από αρκετά χρόνια. Και αυτό συμβαίνει καθώς μία παραδοσιακή δύναμη του N’JOY UNI-League αποσύρεται λόγω...ηλικίας! Τιμής ένεκεν η φωτογραφία της ομάδας κοσμεί το σημερινό μας άρθρο! Ο λόγος φυσικά για τη Medisof PC από Πληροφορική με τα 3 Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην κατοχή της, μία 3η και μία 4η θέση τα τελευταία 5 χρόνια. Το φαβορί στη συμπρωτεύουσα ακούει πλέον στο όνομα Larissa City, αλλά κανείς να μην προδικάσει τίποτα.

Το πιο αγαπημένο ελληνικό σοκολατούχο γάλα, το N’JOY, που είναι ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, ετοιμάζεται πλέον κι αυτό με τη σειρά του για να παρουσιάσει τα φετινά δώρα για τους νικητές κάθε πόλης αλλά και πανελληνίως και σίγουρα μέχρις τελικής ανακοινώσεως όλες οι ομάδες μένουν συντονισμένες στη συχνότητα ...της ΦΑΓΕ! Το μόνο σίγουρο είναι ότι και πάλι μία καλή έκπληξη θα περιμένει τους νικητές, όπως κάθε χρόνο, εδικά από τη στιγμή που το N’JOY μπήκε στις φοιτητικές ποδοσφαιρικές καρδιές!!!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube