Η lG και το www.getitnow.gr μας παρουσιάζουν ένα από καλύτερα gadget της χρονιας! Mouse και scanner σε μια συσκευη! Χωρις πολυπλοκες ρυθμισεις, χωρις δυσκολιες στο χειρισμο. Ας το δουμε και στη πραξη.

Εχουμε λοιπον μπροστα μας την επιφανεια που θελουμε να σκαναρουμε, και περναμε το ποντικι απο πανω της, με οποιο τροπο επιθυμουμε. Δε χρειαζεται να το κανουμε με σειρα, καθως η συσκευη αναγνωριζει το αντικειμενο που σκαναρουμε. Επισης, ενσωματωνει τη λειτουργια OCR, με την οποια αναγνωριζει χαρακτηρες απο 198 γλωσσες, για να ειναι επεξεργασιμο το κειμενο, αργοτερα στο office.

Ειναι πληρως συμβατο με τα περισσοτερα προγραμματα, οπως office kai photoshop και μπορειτε ευκολα και γρηγορα να κανετε share οτι σκαναρετε στο facebook, το tweeter , ή απλα να το αποστειλετε με μαιλ.

Τελος, απο τεχνικης πλευρας, η ευαισθησια κινησης ειναι στα 1.200 dpi, και οπως αναγραφετε στο επισημο σιτε της LG, το προιον αυτο ειναι συμβατο μονο με windows.

Για επαγγελματική ή προσωπική χρήση, αποκτήστε σήμερα κιόλας το LG mouse scanner από το www.getitnow.gr , το μοναδικό κατάστημα με 24 live help εξυπηρέτηση!!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube