Διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε χτυπήσει στον αστράγαλο από μαρκάρισμα του Λουίς Περέα στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην προπόνηση της Τρίτης έκανε θεραπεία και δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Τα ευχάριστα για τον Ζοσέ Μουρίνιο ήρθαν από τον Κακά και τον Άλβαρο Αρμπελόα, που ξεπέρασαν τους μυϊκούς τραυματισμούς τους και προπονήθηκαν κανονικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Αυτοί είναι οι τρεις ξεκάθαροι στόχοι της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι»

Ραφίνια: «Σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι»

Χάμες: «Στα prime μου ήμουν καλύτερος από Ζιντάν, Μόντριτς, Τσάβι…»

Οριστικά στις 27/3 το εξ' αναβολής παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Οσασούνα: Κίνδυνος να μην παίξουν Ραφίνια-Αραούχο λόγω εθνικών

Μοράτα: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα άφηνα ποτέ την Ατλέτικο»

Η Μπέτις τιμά την ιαπωνική κουλτούρα με συλλεκτικές εμφανίσεις Naruto!

Φερνάντο Τόρες: «Στις μέρες μας, οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που είναι και οι καλύτεροι αθλητές»

Δένει τον Ασένθιο με νέο πολυετές συμβόλαιο η Ρεάλ Μαδρίτης

Ίαν Ράιτ: «O αγωνιστικός χώρος του ''Ντι Στέφανο'' είναι μια γαμ… ντροπή για το ποδόσφαιρο γυναικών»!

Γιαμάλ: «Με την Λίβερπουλ να μένει εκτός, η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League»