Στην τελική ευθεία για τους αγώνες έχει μπει το N’JOY UNI-League και αυτό είναι το καλύτερο νέο που έχει ακούσει τον τελευταίο καιρό ο φοιτητόκοσμος! Η αναμονή ήταν μεγάλη για όσους είχαν ετοιμάσει τις ομάδες τους από το καλοκαίρι αλλά άξιζε τον κόπο! Το πιο απολαυστικό σοκολατούχο γάλα της αγοράς, το N’JOY είναι πιστό στο ραντεβού του με τους φοιτητές και την ερχόμενη βδομάδα θα έχουμε επισήμως και τη σέντρα!

Πολλά από τα μεγάλα φαβορί είναι εδώ και πάλι αλλά για την πιο πλήρη εικόνα θα την έχουμε αύριο βράδυ καθώς τότε λήγουν και επίσημα οι εγγραφές (η παράτασή τους). Βέβαια αν κάποιος ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα προλαβαίνει να δηλώσει την ομάδα του στο 6936030100 και στο www.unileague.gr

Όλες οι πόλεις στις επάλξεις λοιπόν και από βδομάδα αρχίζει να χτίζεται για την ερχόμενη σεζόν η αγωνιστική πορεία που θα οδηγήσει τις κορυφαίες ομάδες στην Πανελλήνια Τελική Φάση τον επόμενο Μάιο. Ας μην ξεχνάμε ότι οι περσινοί πρωταγωνιστές σε Πανελλήνιο επίπεδο ήταν η ομάδα των Amigos από την Πληροφορική Αθήνας που οδήγησαν την πρωτεύουσα στην πρώτη κατάκτηση τροπαίου μετά το 2005. Επίσης η πόλη του Ρεθύμνου ήταν η δεύτερη φιναλίστ για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά φέτος Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη που συνήθιζαν να μονοπωλούν την κορυφή τα τελευταία χρόνια ετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή. Για να δούμε...

Εκτός από τον μεγάλο χορηγό, η ΑΝΕΚ LINES είναι και πάλι κοντά στην διοργάνωση μετά την πετυχημένη περσινή 1η σεζόν της συνεργασίας της με το N’JOY UNI-League και ως η leader εταιρία στο χώρο της ελληνικής ακτοπλοΐας υπόσχεται ότι εκείνη θα ταξιδέψει τους Κρήτες εν δυνάμει πρωταθλητές για την τελική Φάση της Αθήνας!

Και φυσικά το RED BULL! Το RED BULL που ετοιμάζεται να δώσει φτερά και να απογειώσει την διοργάνωση και τους παίχτες και που υπόσχεται έντονες «ενεργειακές» συγκινήσεις που σίγουρα θα χρειαστούν στους αθλητές την ώρα που αγωνίζονται και εξαντλούν τα δικά τους όρια για να κάνουν την υπέρβαση!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube