Ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου μετά τη νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού.

Διαφώνησε, δε, με όσους θεωρούν πως το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ η ομάδα του (και αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους) έκρινε το αποτέλεσμα.

«Θα έλεγα οι αποφάσεις του διαιτητή δεν καθόρισαν το αποτέλεσμα. Ίσως δεν μας δόθηκε κι άλλο πέναλτι. Δεν στέκομαι στη διαιτησία. Ξέρω ότι έχουν δύσκολο έργο. Τώρα αν δεν δόθηκαν εκατέρωθεν φάουλ συμβαίνουν αυτά. Σεβαστή η άποψή του», τόνισε ο 41χρονος προπονητής.

Όσο για την εικόνα του ματς, το βασικό του παράπονο ήταν το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο τέλος. «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είχε αμυντικούς προσανατολισμούς. Το περιμέναμε. Προσπαθούσαμε να έχουμε μία ορθή επιθετική ανάπτυξη, με πολλές πάσες. Αυτός ο τρόπος ήταν καλός, αλλά δεν είχαμε τελικές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Αν αξιολογήσουμε το παιχνίδι τα πήγαμε καλά. Αν δεν είχαμε αυτό το επιπόλαιο γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος θα ήταν όλα καλύτερα. Πρέπει να διδαχθούμε από αυτό το γκολ», τόνισε και πρόσθεσε: «Επειδή δεν είχαμε πολλές τελικές, ίσως πιστέψει κάποιος ότι δεν παίξαμε καλά. Δεν παίξαμε όμως άναρχα, δεν παίξαμε με βαθιές μπαλιές. Είχαμε καλή εικόνα τόσο αμυντικά όσο και αμυντικά. Δεν είχαμε όμως την τέλεια εικόνα. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε κάποιο άγχος και αυτό συμβαίνει διότι η ομάδα θέλει να κερδίζει. Στο δεύτερο απελευθερωθήκαμε. Το ευχάριστο μέχρι να δεχθούμε το γκολ, είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία. Η φάση του γκολ είναι το καμπανάκι για μας».

Τέλος για τις αλλαγές που έκανε είπε: «Ήταν αναγκαστικές οι αλλαγές του Μάκου και του Καφέ, ενώ και ο Λεονάρντο είχε χτυπήσει. Επηρεάζουν αυτά τα προβλήματα για το Σάββατο. Ρίκκα και Καφές δεν υπολογίζονται. Είμαστε υποχρεωμένοι από αύριο να βρούμε τις καταλληλότερες λύσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.