Την παρθενική νίκη της πανηγύρισε η Κέρκυρα, στο ντεμπούτο του Χάβι Γκράθια στον πάγκο των «Φαιάκων», κόντρα στον Εργοτέλη (2-1). Οι παίκτες της Κέρκυρας μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ, από νωρίς ωστόσο δεν διεκδίκησαν την νίκη και τελικά κατάφεραν να πάρουν το πρώτο «τρίποντο». Τώρα δεν φοβούνται κανέναν δήλωσε ο Ηλίας Ιωάννου στην «Sportday».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νίκη κόντρα στον Εργοτέλη:
«Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για μας. Ψάχναμε πολύ καιρό την πρώτη μας νίκη και αυτή ήρθε σε ένα πολύ σημαντικό σημείο του πρωταθλήματος. Δείξαμε τεράστια θέληση και πάθος, έτσι ώστε να φτάσουμε στον βασικό μας στόχο, που δεν ήταν άλλος από τη νίκη. Παρ' ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν φοβηθήκαμε. Ίσα- ίσα παίξαμε με μεγαλύτερο πάθος ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Η σημαντική νίκη επί του Εργοτέλη θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά, για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που έχουμε στη συνέχεια. Όπως δεν φοβηθήκαμε το ματς με τον Εργοτέλη, έτσι δεν θα φοβηθούμε κι αυτά».

Η Κέρκυρα στις δύο επόμενες αγωνιστικές έχουν δύσκολο πρόγραμμα, αφού ακολουθούν δύο διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube