Αισιόδοξος πως η σημερινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού (3-0) θα αποτελέσει το ξεκίνημα στην βαθμολογική αντεπίθεση του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο νεαρός επιθετικός -που σκόραρε κόντραρε στους Αγρινιώτες- υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει για να βελτιωθεί και έστρεψε την προσοχή στην επόμενη αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλαμε πολύ τη νίκη. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε τις διαθέσεις μας. Ευτυχήσαμε να μείνει με δέκα παίκτες ο αντίπαλος και έγιναν πιο εύκολα για εμάς τα πράγματα. Ο Παναιτωλικός είναι μια ποιοτική ομάδα. Από το 3-0 δεν μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα, αλλά ο ΠΑΟΚ ξεκινάει την ανάκαμψη στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι το άγχος ήταν πιο δύσκολος αντίπαλος. Ξέραμε ότι ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε και είναι σημαντικό».

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα που ακολουθεί: «Είναι απαραίτητη η νίκη. Είναι σημαντικό παιχνίδι. Θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς και να φτάσουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για τη δική του βελτίωση: «Δουλεύω στις προπονήσεις όπως πρέπει. Όποια ευκαιρία μου δώσει ο προπονητής μου θα προσπαθήσω να την αρπάξω».

Για την αλλαγή του: «Δεν υπήρχε θέμα τραυματισμού. O προπονητής έκρινε ότι έπρεπε να με βγάλει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.