Το αήττητο σερί του θέλει να συνεχίσει ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται τον Λεβαδειακό, ο οποίος κάνει πρεμιέρα στην Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προέρχεται από την νίκη επί του Πανιωνίου, ενώ ο Λεβαδειακός μετά από έξι μήνες δίνουν επιτέλους επίσημο παιχνίδι.

Ατρόμητος:

Ένα ακόμα παιχνίδι για τον Ατρόμητο στην έδρα του, ο οποίος υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θέλει να πάρει μια ακόμα νίκη. Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να αντιμετωπίσει, αφού οι Πίτου Γκαρσία και Νάστος κάτι που αναγκάζει τον Έλληνα τεχνικό να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Σκόνδρας και στο αριστερό ο Γιαννούλης. Οι Φυτανίδης και Τόμας θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Πιο μπροστά θα είναι ο Ζουέλα με τους Τάτο και Μπρίτο στον άξονα. Δεξιά ο Καραγκούνης, αριστερά ο Επστάιν και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Οι 18 εκλεκτοί είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Μπάλλας, Καραμάνος, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Ζουέλα, Φυτανίδης, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπρίτο, Επστάιν, Τάτος, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Δημούτσος.


Λεβαδειακός:

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Λεβαδειακός μετά από πέντε και κάτι μήνες αναμονής ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, η οποία παραμένει αήττητη μετά από δέκα αγωνιστικές.

Ο Γιώργος Παράσχος έχει δύο προβλήματα να αντιμετωπίσει. Το κυριότερο ακούει στο όνομα Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος έμεινε και εκτός αποστολής. Παράλληλα εκτός έμεινε και ο Κοτίτσας.

Αντίθετα κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού οι Τομάς και Γκρμπιτς, οι οποίοι και θα ντεμπουτάρουν με τους «πράσινους».

Η αποστολή: Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Σάντσες, Ζουρούδης, Βασιλείου, Γκρμπιτς και Πόποβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube