Μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι ο Χάβι Γκράθια, του οποίου το ντεμπούτο στον πάγκο της Κέρκυρας συνοδεύτηκε από την πρώτη νίκη των «Φαιάκων» στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε πως είναι υπερήφανος από την απόδοση των παικτών του, ενώ πρόσθεσε πως η απόβολή του Ζούνιορ ήταν σωστή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χάβι Γκράθια:

Για την πρώτη νίκη της Κέρκυρας:
«Πρόκειται για μία νίκη που τη χρειαζόμασταν ως ομάδα. Νιώθω χαρούμενος που δουλέψαμε και φτάσαμε σε αυτήν. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε γιατί αυτή τη νίκητην περιμέναμε πολλές αγωνιστικές. Περιθώρια για πανηγυρισμούς δεν έχουμε, καθώς πρέπει ήδη να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη και τις αποφάσεις του διαιτητή:
«Το παιχνίδι στην αρχή ήταν ισορροπημένο, και οι δύο ομάδες είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στην επανάληψη, αγωνιζόμασταν με παίκτη παραπάνω. Η αποβολή του παίκτη του Εργοτέλη ήταν σωστή, και κανείς δεν μας χάρισε τίποτα. Οι ποδοσφαιριστές μου έπαιξαν καλά, και είμαι περήφανος γι’ αυτούς»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Δεν υπάρχει φόβος για τη συνέχεια. Θα βελτιωθούμε κι άλλο και νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα»

Για τον κόσμο της Κέρκυρας:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που ειδικά στο τέλος μας βοήθησαν πολύ για να φτάσουμε στη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ