Η διευθέτηση του χρέους προς το δημόσιο (και γενικά η οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ) και το αγωνιστικό, ήταν οι δύο βασικοί άξονες στους οποίους κινήθηκε η συζήτηση του ανανεωμένου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ.

Οι πιο διακριτοί ρόλοι αφορούν τρία πρόσωπα. Τον Θόδωρο Ζαγοράκη, ο οποίος ηγείται του σχήματος και των Ζήση Βρύζα (αντιπρόεδρος), Παντελή Κωνσταντινίδη που θα έχουν υπ’ ευθύνη τους το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο τελευταίος όπως κι υπόλοιποι είναι απλά μέλη.

Για τέσσερις και πλέον ώρες τέθηκαν επί τάπητος τα δύο σημαντικότερα θέματα της «ασπρόμαυρης» ατζέντας. Κατ’ αρχήν οι οικονομικές της υποχρεώσεις και επιπροσθέτως η εκ διαμέτρου αντίθετη (σε σχέση με την Ευρώπη) πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το επόμενο διάστημα θα ενταθούν οι προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης στο θέμα που «καίει» και δεν είναι άλλο από τα «παγωμένα» χρέη προς το Δημόσιο. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο περιθώριο της ΔΕΘ, είχε πραγματοποιηθεί επαφή με τον κ. Οικονόμου του υπουργείου Οικονομικών και οι ενέργειες θα συνεχιστούν με την κατάθεση νέας πρότασης από την πλευρά του «Δικεφάλου».

Την διεκπεραίωση του συγκεκριμένου εγχειρήματος θα αναλάβουν οι Θόδωρος Ζαγοράκης, Δημήτρης Σαχπατζίδης και Θανάσης Κατσαρής. Την προσεχή Δευτέρα είναι προγραμματισμένο νέο συμβούλιο. Εξάλλου, το επιτελικό πόστο του οικονομικού διευθυντή, ανέλαβε ο Άλκης Μαυροφρύδης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την σύνθεση του νέου ΔΣ, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει για την προσφορά τους στον σύλλογο τα μέλη του απερχόμενου:

«ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Θεόδωρος Ζαγοράκης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήσης Βρύζας

ΜΕΛΗ: Λεωνίδας Βελής, Παντελής Κωνσταντινίδης, Σπυρίδων Μηλιωρίδης, Βαγγέλης Ποζατσίδης Στέφανος Σαράτσης, Γιώργος Σαχπατζίδης, Δημήτρης Σαχπατζίδης.

Ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ. θέλουν να ευχαριστήσουν τα προηγούμενα μέλη της διοίκησης κ.κ. Ποικιλίδη, Μιχαηλίδη, Φαρλαλή, Πρέλεβιτς, Ραπτόπουλο και Χατζόπουλο, για την σημαντική και πάνω από όλα ανιδιοτελή προσφορά τους προς το Σύλλογο καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.»

Έτοιμος ο Έτο

Έτοιμος είναι ο Έτο εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (20/11, Tούμπα). Αντίθετα με τους Λεονάρντο, Λίνο, Ίβιτς και Γκαρσία (οι οποίοι δεν προλαβαίνουν το ματς με τους Αγρινιώτες) που συνέχισαν τα προγράμματά τους. Το ίδιο και ο Τσουκαλάς, ο οποίος αναρρώνει από επέμβαση στο γόνατο.

Τον δρόμο της επιστροφής έχει πάρει ο Κοντρέρας, ωστόσο η περίπτωσή του μοιάζει ιδιαίτερα περίπλοκη μετά τα τερτίπια του και εκείνο που προέχει είναι να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει μέλλον σε αυτή την σχέση…

Επέστρεψαν οι διεθνείς εκτός των Αρίας (αναμένεται το βράδυ στην Θεσσαλονίκη) και Λάζαρ (καθυστέρησε η πτήση του). Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν ξανά αύριο στις 10:00 στη Μεσήμβρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.