Το όνομα Pelikan είναι συνώνυμο της ανώτερης ποιότητας όσον αφορά τις ποιοτικές εκτυπώσεις. Η εταιρεία Pelikan, με πολυετή εμπειρία στο χώρο παραγωγής μελάνης, προσφέρει στην αγορά μια ευρεία ποικιλία από μελάνια και toner εκτύπωσης καθώς επίσης και ειδικό χαρτί εκτυπώσεων (φωτογραφικό κ.α.) και προϊόντα καθαρισμού Η/Υ και περιφερειακών συστημάτων.

Με τα υψηλής ποιότητας αναλώσιμα εκτύπωσης για όλους τους συμβατικούς εκτυπωτές inkjet η Pelikan προτείνει την έξυπνη εναλλακτική λύση έναντι των ακριβών δοχείων που προτείνουν οι κατασκευαστές εκτυπωτών. Τα μελανοδοχεία Inkjet και toner της Pelikan παρέχουν άριστη ποιότητα εκτύπωσης σε όλα τα χρώματα σε μία ασύγκριτη σχέση κόστους απόδοσης.

Η εξαιρετική ποιότητα και η εγγυημένη συνεργασία με το μηχάνημα εκτύπωσης δίνουν έως και 40% μείωση κόστους σε σχέση με τα δοχεία των επώνυμων κατασκευαστών εκτυπωτών, ενώ παράλληλα η ποιότητα εκτύπωσης παραμένει η ίδια. Οι δεκαετίες εμπειρίας της Pelikan στο χώρο κατασκευής υψηλής ποιότητας μελάνης εκτύπωσης, οι καινοτόμες λύσεις και οι άρτιες τεχνικές σχεδιασμού, επιτρέπουν στην εταιρεία να προσφέρει έξυπνες εναλλακτικές λύσεις για εκτυπωτές όπως Epson, HP, Lexmark, Canon ή Brother.

Όλα τα προϊόντα της μεγάλης γκάμας inkjet και toner είναι αποτέλεσμα ερευνών που γίνονται στο κέντρο τεχνολογίας της Pelikan στο Wetzikon, κοντά στη Ζυρίχη. Χάρη στις ίδιες εγκαταστάσεις παραγωγής και τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, η Pelikan μπορεί να εγγυηθεί στους καταναλωτές υψηλή χρωματική και εκτυπωτική απόδοση, μείωση εμφάνισης κηλίδων και κατά συνέπεια άψογα εκτυπωτικά αποτελέσματα.

Επιπλέον η διαδικασία παραγωγής γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζονται σε κάθε περίπτωση τόσο η προστασία του περιβάλλοντος όσο και η προστασία του χρήστη. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία παρέχει διεθνείς πιστοποιήσεις αλλά και επώνυμη 3ετή εγγύηση σε όλα τα προϊόντα της γκάμας αναλωσίμων εκτύπωσης.

Για περισσότερα: www.pelikan.com

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube