Λίγα πράγματα μπορούμε να κρατήσουμε απ' το φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με τη Ρουμανία την Τρίτη το βράδυ. Η εμφάνιση δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα έπειτα από 17 αγώνες, όμως, ο Φερνάντο Σάντος είδε έναν από τους παίκτες που έκαναν ντεμπούτο με το εθνόσημο στο στήθος να τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ο λόγος για τον Κώστα Γιαννούλη, που μίλησε στη SportDay για την «απίστευτη», όπως τη χαρακτήρισε, εμπειρία του.

«Ηταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος με το ντεμπούτο μου στην Εθνική, αλλά λυπημένος γιατί έχασε η ομάδα έπειτα από 17 αγώνες. Θα ήθελα να συνδυάσω τη συμμετοχή μου με μία νίκη. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και θα τα δώσω όλα με την ομάδα μου ώστε να είμαι και πάλι μέσα στις επιλογές, έστω για τα φιλικά του Φεβρουαρίου», ανέφερε ο Γιαννούλης.

Ο Ελληνας αριστερός μπακ μίλησε και για το παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Κυριακή. «Περιμένουμε τον Λεβαδειακό στο γήπεδό μας και σίγουρα θέλουμε ακόμα μία νίκη. Δεν πρέπει όμως να φανούμε χαλαροί, επειδή οργανώθηκε την τελευταία στιγμή, γιατί θα είναι μεγάλο λάθος μας. Είναι ένα παιχνίδι-παγίδα, για όσους το θεωρούν τόσο εύκολο. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε και να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει».

Τόσο ο Γιαννούλης, όσο και ο Μήτρογλου, που επέστρεψαν χθες από την Αυστρία, πήγαν κατευθείαν στην προπόνηση του Ατρομήτου. Ο Γιαννούλης έκανε αποθεραπεία, ενώ ο Μήτρογλου ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πογέτ: «Σε χώρες σαν την Ελλάδα όταν αλλάζει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αλλάζει και ο προπονητής της εθνικής»

Εθνική Γυναικών: Oι κλήσεις για τα play-offs του EURO 2025

Σταθόπουλος στη «Δίκη»: «Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να εξευτελίζουμε τους προπονητές»

Πρίτσας στη «Δίκη»: «Ψέματα και υπερβολές όσα ακούγονται»

ΠΣΑΠΠ: Βίντεο με συνεντεύξεις αθλητών και ειδικών με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας

Σάρωσε τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Women's Football League!

Ήρθε την Πέμπτη, υπέγραψε και έκρινε το ντέρμπι αιωνίων Κ19: Ο Λαμίν Σιλά που απέκτησε ο Ολυμπιακός

Πήρε το ντέρμπι των νέων με τον Παναθηναϊκό με γκολ σε... νεκρό χρόνο ο Ολυμπιακός!

Η Ρεάλ, το δίλημμα «Ελ Κααμπί-Πιερό» και η συνέντευξη με Αλμέιδα: Η ανάκριση του Ντέμη από τους ακροατές

Ντέμης για Αλαμάνο: «Άνθρωπος με πολύ μεγάλη κουλτούρα, από αυτόν άκουσα πρώτη φορά τη λέξη ''ωχαδερφισμός''»