Οι σχέσεις του Πάμπλο Κοντρέρας με την διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν είναι και στο καλύτερο σημείο και μετά το νέο αίτημα του Χιλιανού να μεταθέσει κατά μία μέρα την επιστροφή του από την πατρίδα του, στην ΠΑΕ δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους. Διαβάστε ποιά ήταν η απάντηση των διοικούντων που δείχνει πως όντως κάτι… τρέχει.

Ο αμυντικός του «δικεφάλου του Βορρά» δεν είχε δώσει το «παρών» με Αστέρα Τρίπολης και Σάμροκ, επικαλούμενος ενοχλήσεις, ωστόσο αυτές δεν τον εμπόδισαν λίγες μόνο μέρες αργότερα να αγωνιστεί κανονικά με την εθνική του ομάδα στο παιχνίδι με την Ουρουγουάη.

Αυτό είχε προκαλέσει έναν εκνευρισμό στην διοίκηση του ΠΑΟΚ χωρίς όμως να δοθεί συνέχεια στο θέμα. Το τηλεφώνημα όμως του Κοντρέρας στην διοίκηση με το οποίο ο παίκτης ζήτησε να επιστρέψει από την πατρίδα του την Παρασκευή αντί για την Πέμπτη, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, δημιούργησε μεγάλη δυσαρέσκεια στους διοικούντες τον σύλλογο οι οποίοι βλέπουν τον παίκτη να μην δείχνει τόσο μεγάλη προσήλωση και συνέπεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Αυτό που καθιστά σαφές πλέον ότι… κάτι τρέχει με τον Κοντρέρας, είναι η απάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προς τον παίκτη. «Ok, γύρνα πίσω μέχρι την Δευτέρα», ήταν αυτό που ειπώθηκε στον Χιλιανό δείχνοντάς του ότι έτσι και αλλιώς δεν υπολογιζόταν για το ματς με τον Παναιτωλικό…

Σημειώνεται ότι με βάση την ώρα του αγώνα της Χιλής με την Παραγουάη(01:30 τα ξημερώματα) και τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις, θεωρείται από την πλευρά της διοίκησης δεδομένο ότι ο παίκτης θα προλάβαινε να επιστρέψει έγκαιρα στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.