Σε χρόνο… dt -μετά το φωτεινό ντεμπούτο της ως Λατίκα στο Slumdog Millionaire του Ντάνι Μπόιλ το 2008- από άσημο μοντέλο στη χώρα της… κατέκτησε το Hollywood!

Κοτζάμ Γούντι Άλεν, άλλωστε, το 2010 τη συμπεριέλαβε στο καστ του You Will Meet a Tall Dark Stranger.

Το καλοκαίρι τη… χορτάσαμε στο Rise of the Planet of the Apes και τώρα θα κάνουμε το ίδιο στο Immortals, όπου υποδύεται τη Φαίδρα.

Με αφορμή τη νέα της δουλειά, και προκειμένου να τη μάθουμε καλύτερα, η 27χρονη Ινδή, Φρέιντα Πίντο, μίλησε στο rottentomatoes για τις πέντε, αγαπημένες της ταινίες!

Η Λάμψη

Είναι η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό όταν με ρωτάνε για τις πέντε, αγαπημένες μου ταινίες! Δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι η αγαπημένη μου. Την έχω δει τέσσερις φορές. Νομίζω ότι είναι αρκετές για κάποιον που φοβάται το σκοτάδι και τα μοναχικά μέρη.

Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ

Δεν ξέρω… Είναι πολύ ενθαρρυντική και υπάρχει κάτι που σε παρακινεί και σου δίνει αυτή την αίσθηση του… «πάμε να τα καταφέρουμε». Την έχω δει εκατομμύρια φορές! Είναι σαν βιβλίο, που μπορείς να πάς πίσω και να το διαβάσεις ξανά και ξανά. Και είναι… ευκολότερο να πας πίσω σε μια ταινία.

Όσα Παίρνει ο Άνεμος

Η αγαπημένη μου από τις ρομαντικές ταινίες. Καταλαβαίνω, βέβαια, ότι ακούγεται κλισέ, αλλά υπάρχει κάτι πολύ ρομαντικό σε αυτή. Για αυτό. Όταν την είδα για πρώτη φορά, ήθελα να είμαι σε μία τέτοια κατάσταση. Να αισθάνομαι έτσι… Έναν τρελό έρωτα!

Drive

Μία από τις αγαπημένες μου, πλέον, αφού την είδα πρόσφατα. Αν και ο περισσότερος κόσμος έχει ανάμικτα συναισθήματα για αυτή. Ήταν, όμως, μία πολύ καλή ταινία. Μία πραγματικά πολύ καλή ταινία…

Ρατατούης

Το αγαπημένο μου animation φιλμ! Δεν ξέρω γιατί, αλλά με άγγιξε πραγματικά! Αγάπησα τον Βασιλιά των Λιονταριών, σαν παιδί, αλλά σαν… πιο ώριμη γυναίκα, ο Ρατατούης είχε αυτό το κάτι, που μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν φανταστικό.



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube