Επειδή η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης δεν μπορεί να φοράει τίποτα λιγότερο από την κορυφαία εμφάνιση, η Adidas σχεδίασε την «NBA Revolution 30» με γνώμονα τις επιδόσεις και την άνεση των παικτών. Οι έξι ευρωπαϊκοί τίτλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αποτυπώνονται με 6 αστέρια που δεσπόζουν στη φανέλα και θυμίζουν στους αντίπαλους ποιος είναι το αφεντικό στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Η φανέλα η οποία είναι κατασκευασμένη κατά 60% από ανακυκλώσιμα υλικά έχει τη δυνατότητα να απορροφά την υγρασία σε λιγότερο από 3" χάρη στην τεχνολογία «ClimaCool», την ίδια ώρα που η φυσική κίνηση του αθλητή ενισχύεται από την τεχνολογία «Formotion».

Εκτός από την παραδοσιακή πράσινη και λευκή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός λανσάρει την πιο εντυπωσιακή μπασκετική εμφάνιση στα χρονικά. Απλή, λιτή αλλά και επιβλητική η ολόμαυρη εμφάνιση είναι αυτή που έχει κερδίσει τους φίλους του τριφυλλιού.

Μη χάνετε χρόνο κι αποκτήστε τώρα τη νέα εμφάνιση μπάσκετ του Παναθηναϊκού, εύκολα και γρήγορα, από το www.sportfm-shop.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 6753 028 και παραγγείλτε την, με το όνομα/νούμερο παίκτη της επιλογής σας!

Παραλάβετε άμεσα στην πόρτα σας με κούριερ, πληρώνοντας είτε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.

Για να δείτε τις ολοκαίνουριες εξάστερες εμφανίσεις του ΠΑΟ, κάντε κλικ εδώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube