Μία σύγχρονη πολυπαραγοντική επιστημονική ομάδα, η ATHENS SPORTS CLINIC, έρχεται να πλαισιώσει τους αθλητικούς συλλόγους και να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη στις ανάγκες τους , εξασφαλίζοντας τη δυναμική τους παρουσία στο χώρο. Βρίσκεται πάντα πίσω από τον αθλητή για να τον κατευθύνει στις καθημερινές του δραστηριότητες, να τον προστατεύσει από πιθανούς τραυματισμούς, να τον συμβουλεύσει στην επαναδραστηριοποίησή του.

Η ATHENS SPORTS CLINIC αποτελείται από κορυφαίους ορθοπαιδικούς ιατρούς, αθλητιάτρους και φυσικοθεραπευτές, που καλύπτουν το ευρύ φάσμα της αντιμετώπισης της αθλητικής κάκωσης και της πρόληψης τραυματισμού. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται με σύγχρονα θεραπευτικά μέσα η υγεία του αθλητή. Οι υπηρεσίες πλαισιώνονται από επιλογή της καταλληλότερης ασφαλιστικής κάλυψης και ολοκληρώνονται με την παροχή γενικότερων καλύψεων υγείας.

Η παροχή των ιατρικών υπηρεσιών γίνεται σε συνεργασία με τον Όμιλο Iατρικού Αθηνών (κλινικές Περιστερίου & Π.Φαλήρου) και συνίσταται στην ασφαλή και έγκαιρη διάγνωση του τραυματισμού με τελευταίας τεχνολογίας απεικονιστικά μηχανήματα και χρήση σύγχρονων θεραπευτικών μέσων ,βιολογικών υλικών και βιοτεχνολογίας. Ελάχιστα παρεμβατικές μέθοδοι (εγχύσεις θεραπευτικών ενζύμων, αυξητικών παραγόντων και βλαστοκυττάρων), με τη λιγότερο δυνατή σωματική και ψυχολογική επιβάρυνση του ασθενή, χρησιμοποιούνται κατά περίπτωση, για την αντιμετώπιση μυϊκών θλάσεων, μυϊκών διατάσεων και τενοντίτιδων, ενώ η χειρουργική αποκατάσταση, όταν αυτή απαιτείται, εκτελείται με πλήρως αρθροσκοπικές μεθόδους και ρομποτική χειρουργική .

Η αποκατάσταση εξασφαλίζεται από δίκτυο συνεργαζόμενων φυσικοθεραπευτών με σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους και διεθνή πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται από κορυφαία αθλητικά σωματεία του εξωτερικού, με σκοπό την ασφαλέστερη και γρηγορότερη επανένταξη των αθλητών σε προ της κάκωσης αθλητική δραστηριότητα.

Η συνεργασία με την ATHENS SPORTS CLINIC εξασφαλίζει στα συνεργαζόμενα μέλη/αθλητές άμεση παροχή α’ βοηθειών στον τόπο του ατυχήματος έγκαιρη διακομιδή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών με ασθενοφόρα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και 24ώρη κάλυψη περιστατικού. Οι παροχές συμπληρώνονται με γενικότερες καλύψεις υγείας, σε ειδικές προνομιακές τιμές, μέσα από την έκδοση και επίδειξη της κάρταs μέλους.

Για επικοινωνία καλέστε 210 778 6868.
Περισσότερες πληροφορίες στο www. athens-sportsclinic.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube