Ο Νίκος Νοτιάς φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψουν στο ίδιο τραπέζι όλα τα μέλη της ομάδας που το 2004 ανέλαβε την ΑΕΚ για να βρουν από κοινού μία βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ, αλλά φαίνεται πως ακόμη δεν έχει στείλει… πρόσκληση για το reunion.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Καραλής στην εκπομπή «Λόγια στον αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τουλάχιστον τρία από τα στελέχη εκείνης της ομάδας επενδυτών δεν έχουν λάβει σχετική πρόσκληση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για να τους ζητήσει συνάντηση.

Μάλιστα, τα τρία αυτά άτομα, που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, δεν εμφανίζονται αρνητικά στο ενδεχόμενο να συζητήσουν με τα υπόλοιπα μέλη του ομίλου επενδυτών που είχε αναλάβει να σώσει την «Ένωση» το 2004, δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα συναινέσουν στο να χρηματοδοτήσουν εκ νέου την ΠΑΕ.

Όλοι, λοιπόν, εξακολουθούν να περιμένουν τις κινήσεις του Νίκου Νοτιά. Η προγραμματισμένη για τις 15 Νοεμβρίου γενική συνέλευση της ΠΑΕ οδεύει προς αναβολή, αλλά άγνωστο είναι αν στη νέα ημερομηνία που θα οριστεί θα είναι παρών ο μεγαλομέτοχος και αν θα έχει εμφανιστεί… φως στο τούνελ. Είτε από τον ίδιο και τις όποιες επαφές του με την ομάδα του 2004, είτε από κάποιον ενδιαφερόμενο επενδυτή μετά και την αποκάλυψη του Μάκη Κασνακίδη περί επαφών-έστω και σε πρώιμο στάδιο ακόμη-με τρεις ενδιαφερόμενους.

Με τα γνωστά προβλήματα

Δίχως εκπλήξεις και δυσάρεστα απρόοπτα ολοκληρώθηκε μία… δύσκολη μέρα για τους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Ο Παναγιώτης Λαγός και ο Έλφαρ Χέλγκασον έκαναν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Χουάν Κάλα δούλεψε στο γυμναστήριο και ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο Νίκος Κωστένογλου, που επ’ ευκαιρία της διακοπής κάνει μία μίνι προετοιμασία στους «κιτρινόμαυρους», έχει ορίσει μία προπόνηση για την Πέμπτη, στις 17:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.