Μην χάσετε το απογευματινό Σπορ-Σκορ- Ρεκόρ (18.00, ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ) με τον Γιάννη Καρατζαφέρη:

- Τις ημέρες και τα έργα του αναγεννημένου Σεμπαστιάν Λέτο που οδηγεί το «τριφύλλι» στην κορυφή του πρωταθλήματος και πάει με τον «αέρα» του πρωτοπόρου στο Καραϊσκάκη σε δυο εβδομάδες.

- Την επόμενη ημέρα της ήττα της ΑΕΚ στο Κυριακάτικο ντέρμπι από τον ΠΑΟ με τους: Νίκο Νοτιά και Νίκο Κωστένογλου να επιχειρούν ανασύνταξη δυνάμεων σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

- Τον προβληματισμό του Βαλβέρδε για τα αμυντικά κενά της ομάδας του και τα πρώτα του πλάνα ενόψει του ντέρμπι-κορυφής με τον ΠΑΟ. Τις σκέψεις του Μαρινάκη για πριμ και το ραντεβού με τους οργανωμένους οπαδούς.

- Πώς αντιδράσανε στον ΠΑΟΚ στο άκουσμα της κλήσης του Βιεϊρίνια στην εθνική Πορτογαλίας και ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις του Πρόμπιερζ από την εικόνα του Αρη στο ματς με τον Ολυμπιακό. Μεταδίδει από το στούντιο της Θεσσαλονίκης ο Κωστής Ραπτόπουλος.

- Την συγκέντρωση της εθνικής Ελλάδος ενόψει των φιλικών με Ρωσία και Γερμανία στο πρώτο μοντάρισμα του Σάντος ενόψει Euro2012.

- Δηλώσεις των: Γιώργου Γεωργιάδη, Κώστα Λάμπρου και Γιώργου Κατσικά ενόψει των επίσημων αγώνων της εθνικής Ελπίδων με Γερμανία και Βοσνία στην Τρίπολη.

- Πώς η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟ με 3-1 στο πρωτάθλημα Νέων και βύθισε ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία την ομάδα του Ρότσα. Στιγμιότυπα και ρεπορτάζ.

- Αναλυτικό ρεπορτάζ από την αγωνιστική δράση σε Πόλο, Χάντμπολ, Βόλεϊ.

- Την εκδήλωση για τον εορτασμό των 120 χρόνων ιστορία που συμπλήρωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

- Όλα τα γκολ από τα χθεσινά παιχνίδια που έγιναν στην …ουρά των μεγάλων ξένων πρωταθλημάτων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube