Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός της Alitalia και του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 που χαρίζει σε 1 τυχερό επισκέπτη του Sport-fm.gr τα αεροπορικά εισιτήρια 2 ατόμων για τη Ρώμη!

Ο νικητής, που αναδείχθηκε μέσω της σημερινής κλήρωσης και θα ταξιδέψει με ένα/μία φίλο/φίλη του στην αιώνια πόλη, μεταξύ 10 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου 2011 είναι ο κύριος: Αντώνιος Μαλινάκης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου, που λήγει σε -655..

Το δώρο περιλαμβάνει:
? Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Ρώμη μετ’ επιστροφής, η οποία μπορεί να κανονισθεί μέχρι και εντός μίας εβδομάδας μετά από την αναχώρηση για Ρώμη.

Το δώρο δεν περιλαμβάνει:
? Έξοδα διαμονής
? Φόρους αεροδρομίων
? Μεταφορά από / προς αεροδρόμια

Πέραν του διαγωνισμού, μπορείτε να επωφεληθείτε των ανταγωνιστικών τιμών της Alitalia. Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε το www.alitalia.gr !

Μάλιστα αυτή την περίοδο η Ρώμη φιλοξενεί:
20 Νοεμβρίου: Ρόμα - Λέτσε
26 Νοεμβρίου: Λάτσιο - Γιουβέντους
4 Δεκεμβρίου: Λάτσιο - Νοβάρα

Ταξιδέψτε στην αιώνια πόλη με την Alitalia και συνδυάστε την εκδρομή σας με την παρακολούθηση ενός αγώνα της Serie A!

Όροι συμμετοχής

Ο NovaΣΠΟΡ FM του Οργανισμού Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας Α.Ε. (στο εξής Διοργανωτής) προκηρύσσει διαγωνισμό με τους πιο κάτω όρους:

1. Στο διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας.
2. Στο διαγωνισμό δε δικαιούνται να συμμετάσχουν οι εργοδοτούμενοι και οι σύζυγοι και συγγενείς τους μέχρι πρώτου βαθμού της εταιρείας Ο.Μ.Μ.Ε. Α.Ε.
3. Για τη συμμετοχή δεν είναι απαραίτητη η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος.
4. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση, απαιτείται μόνον η συμπλήρωση και αποστολή της ηλεκτρονικής φόρμας που φιλοξενείται στον ιστότοπο www.sport-fm.gr και μόνον κατά το διάστημα από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 στις 13:00 έως και τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 11:00. Καμία συμμετοχή, που θα ληφθεί εκτός των παραπάνω αναφερομένων χρονικών ορίων δεν θα γίνει δεκτή. Κάθε συμμετέχων, οφείλει να συμπληρώσει όλα τα πεδία της ηλεκτρονικής φόρμας δηλώνοντας τα ακριβή και πραγματικά στοιχεία, που ζητούνται, ενώ κάποιος μπορεί να συμμετέχει στη κλήρωση όσες φορές θέλει. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί κάθε άκυρη ή λάθος συμμετοχή και να απορρίψει οποιονδήποτε συμμετέχοντα παραβαίνει τους όρους της μεγάλης κλήρωσης, συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής μηνυμάτων ‘spam’ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της εταιρείας Ο.Μ.Μ.Ε. Α.Ε. τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 12:00 και θα αναδείξει ένα (1) τυχερό νικητή που θα παραλάβει το δώρο του διαγωνισμού που περιγράφεται κατωτέρω καθώς και έναν αναπληρωματικό νικητή που θα έχει τη δυνατότητα να παραλάβει το δώρο σε περίπτωση κωλύματος του πρώτου νικητή.
5. Το δώρο του διαγωνισμού περιλαμβάνει την κάλυψη των εξόδων για τα κατωτέρω:
? Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Ρώμη μετ’ επιστροφής, η οποία μπορεί να κανονισθεί μέχρι και εντός μίας εβδομάδας μετά από την αναχώρηση για τη Ρώμη. Οι πτήσεις θα γίνουν με αεροσκάφος της Alitalia ή του partner carrier Air One.
Το δώρο δεν περιλαμβάνει:
? Έξοδα διαμονής
? Φόρους αεροδρομίων
? Μεταφορά από / προς αεροδρόμια
Η υποχρέωση και ευθύνη του Διοργανωτή εξαντλείται στην παροχή των αεροπορικών εισιτηρίων στο νικητή και δεν συνεπάγεται την ανάληψη οποιασδήποτε άλλης ευθύνης σχετικώς.
Ο νικητής υποχρεούται να μεριμνήσει για κάθε απαιτούμενο ταξιδιωτικό έγγραφο προκειμένου να είναι σε θέση να υλοποιήσει το ταξίδι. Επίσης υποχρεούται να υπογράψει κάθε σχετικό έγγραφο που του ζητηθεί για την απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Διοργανωτή αναφορικά με την εκτέλεση του ταξιδιού.
6. Ο Διαγωνισμός αρχίζει την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011 στις 13:00 και λήγει τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 11:00.
7. Το δώρο είναι συγκεκριμένο και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε χρήμα ούτε να ανταλλαγεί με άλλα.
8. Το δώρο θα παραληφθεί μόνο από τον ίδιο το νικητή. Σε περίπτωση ανηλίκου ο νικητής αυτός θα πρέπει να συνοδεύεται από το γονέα ή κηδεμόνα του.
9. Ο Διοργανωτής του διαγωνισμού διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το προωθητικό πρόγραμμα ή να προβεί σε τροποποίηση των όρων και των χρόνων αυτού, οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση.
10. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα προβολής του διαγωνισμού και των νικητών στα ΜΜΕ και τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος αναφορικά με την προβολή των υπηρεσιών της Alitalia.
11. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και των κανονισμών του παρόντος διαγωνισμού.
12. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.
13. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011 ή σε περίπτωση σύντμησης της χρονικής διάρκειας του διαγωνισμού, οι συμμετοχές δεν θα είναι πλέον δυνατές, όσες πραγματοποιηθούν μετά από τη χρονική διάρκεια αυτή θα θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και δεν θα δεσμεύει το Διοργανωτή. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι συνδρομητές τεκμαίρεται να αποδέχονται τους παρόντες όρους και δεν θα έχουν οποιαδήποτε απαίτηση για παράδοση δώρων μετά τη λήξη του διαγωνισμού ή άλλως πως.
14. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το Διοργανωτή για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν.
15. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Διοργανωτής για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ή παρεπόμενες ζημιές, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τη συμμετοχή του νικητή και του συνοδού του στο δώρο. Ο Διοργανωτής δεν έχει καμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί και/ή ζημιά και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube