Είναι η πιο ελκυστική, τον τελευταίο καιρό, ιστορία στην κινηματογραφική αγορά -αφού, όχι ένα, αλλά δύο φιλμ ετοιμάζονται παράλληλα- και πλέον… ετοιμάζεται για τη μεταφορά της στη μεγάλη οθόνη!

Ο λόγος για τη φοβερή ιστορία της πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς, την οποία έχουν αναλάβει να μας… δείξουν οι σκηνοθέτες του «Ουρλιαχτού», Ρομπ Έπσταϊν και Τζέφρι Φρίντμαν, που φαίνεται πως ολοκλήρωσε τις αλλαγές στο καστ για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα!

Το πασίγνωστο… βαθύ λαρύγγι θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η Αμάντα Σέιφριντ!

Οι παλιότεροι θα θυμούνται σίγουρα το story… Η θρυλική Λόβλεϊς, που το 2002 βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο, σε ηλικία, μόλις, 53 ετών, κατηγόρησε το σύζυγό της ότι την ώθησε στην πορνογραφία, αλλά και στον αγοραίο έρωτα. Η ταινία, λοιπόν, θα ανατρέξει στα νεανικά χρόνια της ηθοποιού Λίντα Μπόρμαν (το πραγματικό της όνομα), που με το που τελειώνει το σχολείο γνωρίζει τον μελλοντικό της σύζυγο, Τσακ Τρέινορ. Αυτός, την παρακινεί να μπει στο καστ της αμφιλεγόμενης πορνοταινίας του 1972, «Βαθύ Λαρύγγι», που, τελικά, την κάνει διάσημη διεθνώς! Ωστόσο, αυτή προσπαθεί να ξεφύγει από τη βιομηχανία του πορνό, καθώς, όπως καταγγέλλει στην αίτηση διαζυγίου της, αλλά και στην αυτοβιογραφία της, που κυκλοφορεί το 1980, κακοποιείται από τον Τσακ.

Σήμερα, η ταινία με τίτλο «Lovelace» ξαναμπαίνει σε τροχιά… παραγωγής! Με τον ομότιτλο-βασικό ρόλο να προσφέρεται στην Αμάντα Σέιφριντ, ενώ ο Πίτερ Σάρσγκααρντ συζητά να αναλάβει εκείνον του άντρα της.

Θυμίζουμε ότι, λίγους μήνες νωρίτερα, Τζέιμς Φράνκο και Κέιτ Χάντσον ήταν οι επικρατέστεροι για τους δύο ρόλους, αλλά η εγκυμοσύνη της τελευταίας και η πολυπραγμοσύνη του πρώτου, ανέβαλαν την παραγωγή,

Στο άλλο πρότζεκτ για τη ζωή της Λίντα Λόβλεϊς, που ετοιμάζει ο Μάθιου Γουάιλντερ, με τίτλο «Inferno», θυμίζουμε ότι η Μαλίν Άκερμαν αντικατέστησε την Λίντσεϊ Λόχαν, ενώ ως Τρέινορ θα εμφανίζεται ο Ματ Ντίλον.

Οι δυο ταινίες, αν δεν προκύψει κάποια νέα αναβολή, θα… τα πουν το 2012.

Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube