Η Express Holidays σε προσκαλεί να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό στο facebook, στέλνοντας μια φωτογραφία που έχεις τραβήξει από το αγαπημένο σου ελληνικό τοπίο! Ο νικητής του διαγωνισμού θα δει την φωτογραφία του να δίνει χρώμα στο δίκτυο καταστημάτων της Express Holidays.

Μπορεί να είναι το μέρος που πέρασες τις ωραιότερες διακοπές της ζωής σου ή ο τόπος καταγωγής σου! Βουνό ή θάλασσα, πόλη ή χωριό, στείλε την καλύτερη φωτογραφία από την Ελλάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα δώσει χρώμα ως αφίσα σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της Express Holidays!

Η διαδικασία είναι απλή… Κάνε like στην σελίδα της Express Holidays στο facebook (facebook.com/expressholidaysnews), συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και στείλε το link της φωτογραφίας που τράβηξες. Από εκεί και πέρα επιτροπή αποτελούμενη από δύο έγκριτους δημοσιογράφους από την εφημερίδα «Το Βήμα», μαζί με δύο στελέχη του δημιουργικού τμήματος της Express Holidays, θα αναλάβουν να αναδείξουν τις τρεις επικρατέστερες φωτογραφίες. Στη συνέχεια αυτές θα τεθούν στην ψηφιακή «ψηφοφορία» μέσω “likes” στη σελίδα της Express Holidays στο facebook (facebook.com/expressholidaysnews). Συμμετοχές θα γίνονται δεχτές μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2011, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011.

Η Express Holidays αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα!

Ο διαγωνισμός έχει ήδη αρχίσει! Κάνε LΙΚΕ! (facebook.com/expressholidaysnews), ρίξε μια ματιά στη συλλογή με φωτογραφίες από τις διακοπές σου στην Ελλάδα και στείλε την αγαπημένη σου! Ίσως η δικιά σου φωτογραφία να γίνει πολύ σύντομα αφίσα στα καταστήματα της Express Holidays!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube