Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και η SPORTDAY είναι για μία ακόμα χρονιά (11η συνεχόμενη) δίπλα σε ένα πολύ μεγάλο θεσμό, τον οποίο και προβάλλει ως χορηγός επικοινωνίας του. Πρόκειται για το N’Joy UNI-League, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών και αποτελεί ουσιαστικά στην Ελλάδα την κυριότερη έκφραση του Κολεγιακού Αθλητισμού!

Σε όλη την Ευρώπη αλλά και την Αμερική ο κολεγιακός αθλητισμός αποτελεί το προπύργιο του επαγγελματικού αθλητισμού και στη χώρα μας, μία χώρα ελλιπών υποδομών και έλλειψης πρωτοβουλιών, το N’Joy UNI-League δεν αποτελεί παρά μία «βιτρίνα».

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και λήγουν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, ενώ πάντα υπάρχει και μία πιθανότητα να δοθεί παραδοσιακά και μία παράταση εγγραφών! Τo αθλητικά κέντρα που φιλοξενούν την διοργάνωση είναι πολλά και διαφορετικά σε όλες τις πόλεις αλλά πάντα επιλέγονται με συγκεκριμένα κριτήρια που εξυπηρετούν τόσο την μετακίνηση των φοιτητών όσο και την ποιότητα των γηπέδων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τηλεφωνικά (6936030100, 2109515730) αλλά και μέσω e-mail (online στο σχετικό link του www.unileague.gr ) να δηλώνουν συμμετοχή και να κρατούν έτσι σειρά προτεραιότητας! Ας μη διστάσουν βεβαίως να τηλεφωνήσουν για να μάθουν οποιαδήποτε πληροφορία ή να στείλουν σχετικό e-mail! Μπορούν επίσης να διαβάσουν στο site και όλους τους Όρους Συμμετοχής!

Στην παρέα του N’Joy UNI-league παραμένει φυσικά ο μεγάλος χορηγός του, το πιο απολαυστικό σοκολατούχο γάλα της ελληνικής αγοράς, το N’JOY! Από κοντά και όλοι οι γνωστοί υποστηρικτές – δωροθέτες: Η ΑΝΕΚ LINES, ο όμιλος Peoplecert (ECDL), η NIKON και φυσικά όλοι χορηγοί επικοινωνίας τόσο σε Πανελλήνιο επίπεδο (πλην της Sportday, είναι ακόμα: MAD, metro, King Bet, Joe Weider, Chill Out, i-TECH4u) όσο και σε κάθε πόλη ξεχωριστά…

Το πρωτάθλημα θα γίνεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λαμία, Ρέθυμνο, Αμαλιάδα/Πύργο, Χαλκίδα, Ιωάννινα, Βόλο καθώς και στην Κύπρο (Λευκωσία και Λεμεσό).»

Η διοργάνωση αυτή διακρίνεται σε πολλά επίπεδα: Γίνεται εξαιρετική δουλειά στο οργανωτικό σκέλος καθώς συμμετέχουν 10 πόλεις της Ελλάδος και 2 της Κύπρου οι οποίες στέλνουν όλες τις ομάδες που διακρίνονται στην πανελλήνια Τελική Φάση που διεξάγεται τον Μάιο κάθε έτους στην Αθήνα. Γίνεται επίσης αξιοσημείωτη δουλειά στον τομέα του event marketing καθώς η υποστήριξη προέρχεται αποκλειστικά από χορηγούς και η δυνατή προβολή των χορηγών είναι μονόδρομος για τους διοργανωτές. Τέλος, γίνεται μεγάλη προσπάθεια στον τομέα της προσωπικής επικοινωνίας μεταξύ διοργάνωσης και παιχτών με αποτέλεσμα οι χιλιάδες συμμετέχοντες να αγαπούν και να αναδεικνύουν τον ίδιο τον θεσμό.

Μην αργείτε άλλο λοιπόν! Συγκεντρώστε τους φίλους σας και …δηλώστε τώρα συμμετοχή!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube