Ορεξάτος και με διάθεση να αποδείξει με το «καλημέρα» ότι θα λύσει τα επιθετικά προβλήματα της Κέρκυρας παρουσιάστηκε ο Χουάν Μαρτίν στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό ματς με τον ΠΑΣ, το οποίο έληξε 1-1.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δεύτερου μέρους της αναμέτρησης και εκτός του ότι έδωσε… πνοή στο παιχνίδι των «Φαιάκων», πέτυχε κιόλας το γκολ της ισοφάρισης.

Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’, όταν έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Ζαϊρί ο Μπεσέρα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τον Μάρτιν στο 60’ με κεφαλιά, αφού πρώτα ο νεοαποκτηθείς φορ είχε δοκάρι στην πρώτη του επαφή με την μπάλα

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπ. Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βενέτης, Γραμμόζης, Αγρίτης, Μαϊστότοβιτς, Χαμπλ, Όσμαν, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου.

Στον πάγκο οι: Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Παρασκευαϊδης, Γιάντσης, Κοντοδήμος, Μπάρκογλου, Λόβιν, Ζιάμπαρης, Μαρτίν, Ηλιάδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στ. Ντεμόλ): Κηπουρός, Λίλα, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Κεϊτά, Μπεσέρα, Γεωργίου, Μπουζίντ, Οικονόμου, Ζαϊρί, Μ. Μπακαγιόκο.

Στον πάγκο οι: Ταμπάσης, Ανδράλας, Κυριάκος, Βίλα, Κουέβας, Τζάνης, Σκούφαλης, Τσάνης.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube