Το άσχημο ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα προβληματίζει, αλλά δεν πτοεί τον Νίκο Λαζαρίδη, ο οποίος έχει πίστη στις δυνατότητες του ίδιου και των συμπαικτών του. «Με συγκέντρωση και δουλειά θα βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο», υποστηρίζει ο έμπειρος αμυντικός, αφού όπως εξηγεί «ο Άρης είναι μαθημένος στα δύσκολα», ενώ για την προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει: «Παρά τα όποια προβλήματα έχει, είναι μεγάλη ομάδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο ραδιόφωνο (ΑΡΗΣ FM 92,8) του συλλόγου:

«Δεν έχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά και ο κόσμος είναι φυσιολογικό να είναι απογοητευμένος. Η ομάδα χρειάζεται μια νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία των παικτών αλλά και των φιλάθλων. Αυτό επιδιώξαμε με τον ΠΑΟΚ. Μπήκαμε δυνατά, σκοράραμε πρώτοι αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Μας επηρεάζει όλους ότι πέντε αγωνιστικές δεν έχουμε νίκη. Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία και αν πάρουμε τα παιχνίδια από την αρχή, θα δούμε ότι κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία».

Η τύχη με τη συγκέντρωση συμβαδίζουν. Πρέπει να έχεις λίγο τύχη αλλά πιο πολύ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Πέρυσι κάναμε το πέντε στα πέντε με ανατροπές. Φέτος βλέπουμε ότι μας αγχώνει που δεν έχουμε κάνει νίκη. Αυτό είναι φυσιολογικό. Η ομάδα έχει πίεση. Πρέπει να νικήσει για να αλλάξουν τα πράγματα.

Σίγουρα δεν έχουμε δείξει το καλό μας πρόσωπο. Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο που πατάμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, μετά βλέπουμε ότι η ομάδα κάθεται και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Πρέπει όλοι μαζί να δούμε πως θα βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο.

Παρά τα όποια προβλήματα έχει η ΑΕΚ, είναι μεγάλη ομάδα. Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να μην δώσουμε σημασία στα προβλήματα του αντιπάλου.

Σιγά- σιγά μπαίνουμε στους ρυθμούς του συγκεκριμένου αγώνα και πρέπει να κάνουμε μια καινούργια αρχή παίρνοντας τη νίκη. Μπορούμε να το κάνουμε. Είμαστε μια καλή ομάδα και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να το πετύχουμε».

Πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Ο Αρης έχει μάθει στα δύσκολα. Και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός είναι δύσκολοι αντίπαλοι. Πιστεύω όμως ότι με δουλειά και συγκέντρωση θα τα καταφέρουμε και η ομάδα θα ανακάμψει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης