Άστραψε και βρόντηξε ο Απόστολος Παπουτσάκης! Ο πρόεδρος του Εργοτέλη είδε την ομάδα του να χάνει από τον Παναθηναϊκό με 4-0 αλλά και μερικούς παίκτες να χάνουν τον… έλεγχο. Πίρσον, Χίμπλινγκερ και Φραγκουλάκης τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο αλλά και «ποινή» δύο αγωνιστικών, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι παραπάνω παίκτες σαφώς και δεν έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την βαριά ήττα αλλά αυτό που πείραξε τον ισχυρό άνδρα των Κρητικών ήταν η αντίδραση τους κατά την διάρκεια του ματς.

Ο Φραγκουλάκης, όταν αντικαταστάθηκε από τον Κουτσιανικούλη, χτυπούσε τον πάγκο διαμαρτυρόμενος τόσο για την αλλαγή του, όσο και για την εικόνα της ομάδας του ενώ οι Πίρσον και Χίμπλινγκερ τσακώθηκαν στην φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Λέτο, στην οποία έγινε και το τελικό 4-0.

Έτσι, οι τρεις ποδοσφαιριστές θα χάσουν τα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό θέλοντας η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή να δείξει πως πάνω από όλα βάζει την επαγγελματική συμπεριφορά.


Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Έπειτα από απόφαση του προέδρου Απόστολου Παπουτσάκη και του προπονητή Νίκου Καραγεωργίου οι ποδοσφαιριστές Μάριο Χίμπλινγκερ, Σόρεν Πίρσον και Μιχάλης Φραγκουλάκης δεν υπολογίζονται για τους δύο επόμενους αγώνες, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς που επέδειξαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Για τον ίδιο λόγο στους παραπάνω ποδοσφαιριστές θα επιβληθεί και πρόστιμο, όπως προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube