Ένα δυνατό ξεκίνημα ήταν αρκετό στην Κέρκυρα για να πάρει τη νίκη με 2-0 στην φιλική αναμέτρηση με την Κασσιώπη.

Για την ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τα γκολ σημείωσαν ο Μετίν στο 17΄ και τρία λεπτά αργότερα ο Ηλίας Ιωάννου.

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των «Φαιάκων» πραγματοποίησε ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος περιμένει ακόμα την έκδοση του δελτίου του.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει πολλούς ποδοσφαιριστές και διαφορετικά σχήματα. Η Κέρκυρα ξεκίνησε ορεξάτη και στο 17ο λεπτό ο Τουμέρ Μετίν με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ. Στο 20΄μετά από ωραία συνεργασία Αγρίτη, Μαζνόφ, ο Ιωάννου βρέθηκε σε θέση για γκολ και δεν αστόχησε διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο 72΄ ο Μαζνόφ έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 αφού το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι του Ζάχου με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπ. Μπάντοβιτς): Αναστασόπουλος (60’ Χάμπερ), Γκουστάβο (60’ Παρασκευαϊδης), Σακελλαρίου (60’ Κοντοδήμος), Ζιάμπαρης (73’ Μαϊστόροβιτς), Βενέτης (73’ Βέντσελ), Ηλιάδης (73’ Όσμαν), Λόβιν, Μετίν, Ιωάννου (60’ Καλαντζής), Αγρίτης (60’ Γιάντσης), Μαζνόφ (80’ Πατινιώτης).

ΚΑΣΣΙΩΠΗ (Ρ. Μπολάνο): Αβραμιώτης, Σφακιανάκης, Μεσημέρης, Κονόμι, Ανυφαντής, Σκολαρίκης, Μ. Κονισπολιάτης, Φούκης, Γκερέκος, Τσούκλης, Βρακάς.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Ζάχος, Στρατηγός, Ν. Κονισπολιάτης, Γραμματικόπουλος, Βλάχος, Πελάης, Πετρόγιαννης, Ανδριώτης, Πάγκαλης, Βουγιούκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube