Τη νίκη (2-1) επί της Σάμροκ Ρόβερς για την 3η αγωνιστική του Europa League μετρίασαν τα δύο νέα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» παρουσιάζονται ικανοποιημένοι που πήραν τους τρεις βαθμούς, όμως προκαλούν προβληματισμό οι τραυματισμοί που έχουν… πλήξει το τελευταίο διάστημα την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μέχρι στιγμής την έχουν βγάλει «καθαρή» ο Μαλέζας και ο Έτο, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί από τους βασικούς που δεν έχουν τραυματιστεί τη φετινή σεζόν.

Εντός της ημέρας αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθούν ο Λίνο και ο Αθανασιάδης, οι οποίοι «κληρονόμησαν» προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μπακ φαίνεται ότι έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα. Από την πλευρά του, ο νεαρός επιθετικός αποχώρησε με χτύπημα στην ποδοκνημική και η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα διαπιστωθεί σήμερα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Μπόλονι για ην Κυριακή, τη θέση του Λίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι πολύ πιθανό να πάρει ο Σνάουτσνερ (που τον αντικατέστησε και στο χθεσινό παιχνίδι).

Στη θέση του Αθανασιάδη υπάρχουν αρκετές επιλογές: είτε να μετακινήσει τον Σαλπιγγίδη από το δεξί άκρο στον άξονα και στα δεξιά να προσθέσει τον Γεωργιάδη, όπως έκανε χθες όταν βγήκε από το παιχνίδι ο νεαρός παίκτης, είτε να ρισκάρει με τον θρασύ αλλά άπειρο Γιάννου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Ρουμάνο είναι στη θέση του αμυντικού μέσου μετά τους τραυματισμού των Φωτάκη, Γκαρσία και Τσουκαλά. Στο παιχνίδι με τον Άρη είναι πιθανό να επιστρέψει ο Κοντρέρας, ο οποίος προφυλάχθηκε και δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.