Υπόσχεση που ακούστηκε ευχάριστα στ’ αυτιά των φίλων της ΑΕΚ και ως… απειλή σ’ εκείνα των αντιπάλων έδωσε ο Φαμπιάν Βάργκας.

Αφού απέδωσε στην αστοχία της ομάδας του την ήττα απ’ τη Λοκομοτίβ (3-1), ο Κολομβιανός μίλησε και για την προσωπική του απόδοση (που ήταν πάλι εξαιρετική).

Δήλωσε έτοιμος, λοιπόν, να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται σε διαδοχικά ματς και βέβαιος πως όταν συμβεί αυτό, θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.

«Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό το αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στο τελείωμα των φάσεων, γιατί χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε από δικό μας λάθος και το αποτέλεσμα μας αδικεί», ανέφερε για το παιχνίδι ο Βάργκας.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «αφήνουμε πίσω την Ευρώπη και επικεντρωνόμαστε στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ, όπου πρέπει να νικήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ ήρθα στην ΑΕΚ όταν τελείωνε την προετοιμασία της, αλλά είχα κάνει στην Ισπανία. Με τα συνεχή παιχνίδια θα βελτιωθώ κι άλλο. Τώρα σκεφτόμαστε τον αγώνα της Κυριακής όπου θέλουμε τη νίκη για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.