Με ιδιαίτερη επιτυχία και λαμπρότητα, πραγματοποιήθηκε από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, η τελετή έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς στο κατάμεστο «ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON», τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 παρουσία 2.500 σπουδαστών και προσκεκλημένων.

Οι νέοι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ ξαφνιάστηκαν ευχάριστα με την επίδειξη ικανοτήτων των Πρωταθλητών Βαλκανίων στο Break Dance DEAD PREZZ οι οποίοι άνοιξαν την τελετή. Στη συνέχεια προβλήθηκε video – παρουσίαση των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μέσω του οποίου, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν τόσο για το ακαδημαϊκό μοντέλο εκπαίδευσης, όσο και τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρουν.

Ακολούθησε ο καθιερωμένος Αγιασμός, από τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Κίουλο (Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας). Ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Ομίλου, καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής, μίλησε στους σπουδαστές και αναφέρθηκε αναλυτικά στις μεγάλες συνεργασίες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, τόσο με δημόσιους θεσμικούς φορείς εγνωσμένης αξίας, όπως η HELEXPO, το ΙΠΤΗΛ, ο ΣΕΓΑΣ κ.α., όσο και μεγάλων ιδιωτικών εταιριών, όπως τα HONDOS CENTER, τα METROPOLIS, η PIZZA FAN, ο Όμιλος MAD κ.α.

Επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς ήταν ο κ. Σταμάτης Μαλέλης (δ/ντης ειδήσεων και ενημέρωσης του STAR CHANNEL), ο οποίος και αναφέρθηκε στην ηγετική εκπαιδευτική πρωτοπορία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και ανακοίνωσε την συνεργασία του Ομίλου STAR με τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ. Στη συνέχεια η κα Έρρικα Πρεζεράκου βράβευσε τους εθελοντές - σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ που πήραν μέρος στους παγκόσμιους αγώνες SPECIAL OLYMPICS. Η τελετή έκλεισε με Live συναυλία των Mc BO και Phyrosun. Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους ήταν ο κ. Θανάσης Μπούρας (Βουλευτής περιφερείας Αττικής ΝΔ), η κα Μαριέττα Χρουσαλά, η κα Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου, η κα Αννίτα Ναθαναήλ κ.α.

Δείτε το σχετικό video:



Αθήνα: Πατησίων 31, Τηλ.: 210 5279500
Πειραιάς: Φίλωνος 39, Τηλ.: 210 4120714
Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως, Τηλ.: 210 9640117
Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, Τ: 2310552406
Τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 800-11-919191
website: www.iek-xini.edu.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube