Σε νέες δηλώσεις του από τα «Πηγάδια», όπου παρακολουθεί την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, ο Βλάσης Τσάκας, εξέφρασε για ακόμη μία φορά την αισιοδοξία του για αίσιο τέλος στην προσπάθεια του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ να γίνει μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού».

Tην Παρασκευή η άφιξη του Πρίγκηπα -όπως υποστήριξε- που θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ώστε να έρθουν σε οριστική συμφωνία.

«Κατ’ αρχήν να ξεκινήσουμε από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού (σ.σ. προηγείται 2-0), μας ικανοποιεί στο έπακρο. Ο Πρίγκιπας παρακολουθεί το παιχνίδι. Όλα τα χαρτιά που οφείλαμε είναι στα χέρια του δικηγόρου μας. Ευελπιστούμε ότι αυτή την εβδομάδα θα τελειώσει το προσύμφωνο, θα είναι την Παρασκευή εδώ ο Πρίγκηπας και θα μιλήσει με τον κ. Βαρδινογιάννη.

Με τον ΠΑΟΚ ήταν μια μπίζνα δεν έγινε. Πιστεύω στη δεύτερη όλα να πάνε καλά. Είκοσι εκατομμύρια ευρώ θα μπουν στην πρώτη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και 50 εκατομμύρια στην δεύτερη. Ο Πρίγκηπας προγραμματίζει επίσκεψη στην Αθήνα και θα επιδιώξει συνάντηση με τον κ. Βαρδινογιάννη και ελπίζουμε να δώσουν τα χέρια», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα Πρίγκιπα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube