Δεν πρέπει να αποτελεί φόβητρο η Ντόρτμουντ για τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών και νυν της Σάλκε τόνισε πως οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι δύσκολος αντίπαλος, όμως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει τις ικανότητες να πάρει τη νίκη την ερχόμενη Τετάρτη (19/10) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής αμυντικός στη «Real News»

«Η Ντόρτμουντ δεν αποτελεί φόβητρο και ο Ολυμπιακός μπορεί, με μία καλή εμφάνιση, να την κερδίσει στο Φάληρο. Έχει προβλήματα στην άμυνα και, εφόσον τη βρει ανοιχτή, μπορεί να χτυπήσει εκεί. Ο Ιμπαγάσα αναμένεται να είναι το κλειδί. Το ματς, όμως, θα είναι δύσκολο.

Η Ντόρτμουντ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, αλλά μέσα στην έδρα του μπορεί να ελπίζει στη νίκη. Έχει τη δυνατότητα να πάρει το πρώτο τρίποντο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ απαιτητικό.

Η Ντόρτμουντ αρέσκεται σε έναν γρήγορο τρόπο παιχνιδιού. Της αρέσει να κρατάει την μπάλα για αρκετή ώρα και να πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο, ειδικά στη μεσαία γραμμή, όπου μπορεί να γίνει το λάθος. Εκεί πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός. Πρέπει να μην την αφήσει να έχει την κατοχή και να κάνει αυτός παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο Ιμπαγάσα.

Θα το διαπιστώσετε στο παιχνίδι ότι, αν ο Ολυμπιακός πάρει την κατοχή, αυτομάτως θα αυξήσει τις πιθανότητες νίκης του. Γι' αυτό θεωρώ ότι ο Αργεντίνος μπορεί να κάνει την διαφορά.

Η Ντόρτμουντ διαθέτει μεγάλους παίκτες. Οι Μάριο Γκέτζε, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ιλκάι Γκουντογκάν και ο Γιαπωνέζος Καγκάβα είναι πολύ καλοί. Η άμυνας της πάντως δεν είναι "μπετόν" και θα έχει προβλήματα από τους Μιραλάς και Τζιμπούρ
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube